34χρονη βιτριόλι: Η Ιωάννα έχει εγκαύματα στο 93% του προσώπου της

0
44

34χρονη βιτριόλι: Σύμφωνα με πληροφορίες, η 34χρονη Ιωάννα, που δέχθηκε την επίθεση με το βιτριόλι στην Καλλιθέα, έχει εγκαύματα στο 93% του προσώπου της, ενώ σήμερα υποβλήθηκε σε ένα ακόμα δύσκολο χειρουργείο. Σφίγγει ο κλοιός για τη γυναίκα που της επιτέθηκε.

Η 34χρονη υπεβλήθη σε δεύτερο τρίωρο χειρουργείο σήμερα, ενώ προσπαθεί να συνέλθει και από το σοκ της φρικιαστικής επίθεσης. Τα εγκαύματα που έχει υποστεί είναι πολύ σοβαρά τόσο στο πρόσωπο, όσο και στο σώμα της. Σύμφωνα με το Mega, μόλις το 7% του προσώπου της παραμένει αλώβητο, ενώ το 93% έχει υποστεί βλάβη. Παράλληλα, το 18% του προσώπου της φέρει σοβαρά εγκαύματα.

Δεν θέλει να δει το πρόσωπό της

Οι γιατροί αναφέρουν ότι η επέμβαση πήγε καλά. Τόσο οι ίδιοι όσο και οι ειδικοί ψυχολόγοι προσπαθούν να την στηρίξουν στη μεγάλη μάχη που δίνει, την ώρα που η υγεία της 34χρονης είναι πολύ επιβαρημένη. Μέχρι τώρα, η κοπέλα δεν έχει ζητήσει να δει το πρόσωπό της, ενώ τα χειρουργεία που θα ακολουθήσουν θα είναι πολλά.

Σφίγγει ο κλοιός, δεν μίλησε σήμερα η Ιωάννα

Σύμφωνα με πληροφορίες, μικραίνει ο κύκλος των υπόπτων γυναικών μετά από καταθέσεις και στοιχεία που προκύπτουν από τις εντατικές έρευνες της ειδικής ομάδας των αξιωματικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας για να λύσουν το μυστήριο της υπόθεσης που κωδικοποιημένα αποκαλούν «Βιτριόλι» και να φτάσουν στα ίχνη της γυναίκας που έκανε τη σοκαριστική επίθεση.

Έτσι, με τα νέα δεδομένα ο κύκλος των υπόπτων «κλείνει» στις πέντε με κομβική ημερομηνία το Σάββατο όπου οι πληροφορίες λένε ότι αν όλα πάνε καλά, οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες. Την ίδια ώρα, η συνάντηση που είχαν προγραμματίσει σήμερα οι αστυνομικοί με την 34χρονη Ιωάννα στο ψυχρό δωμάτιο της Μονάδας Εγκαυμάτων ματαιώθηκε γιατί η γυναίκα είναι ιδιαίτερα καταπονημένη και αυτό που περιμένουν είναι να καθορίσουν πλέον οι γιατροί το πότε θα είναι σε θέση να τους μιλήσει.

Κομβικό το Σάββατο

Το Σάββατο είναι κομβική ημερομηνία καθώς τότε οι αστυνομικοί θα έχουν στα χέρια τους δύο πράγματα. Πρώτον, τα αποτελέσματα από τις σαρώσεις των επικοινωνιών όπου θα δουν πλέον ξεκάθαρα ποιο από τα πέντε πρόσωπα βρισκόταν στο σημείο της επίθεσης τη συγκεκριμένη ημέρα και ώρα. Δεύτερον, το πόρισμα των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ που έχουν αναλάβει να «καθαρίσουν» τη φιγούρα της γυναίκας που έχουν απομονώσει στα βίντεο για να δουν με ποια από τις ύποπτες ταιριάζει.

Δείτε και ρεπορτάζ της ΕΡΤ για την υπόθεση

Πηγή: Pagenews.gr