ΑΑΔΕ: Σε όλες τις ΔΟΥ της χώρας από σήμερα η πλατφόρμα «Τα Αιτήματά μου»

0
105

ΑΑΔΕ: Η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων ανακοίνωσε πως από σήμερα Τετάρτη μέσω της ψηφιακής της πλατφόρμας “Τα αιτήματά μου” καταργούνται τόσο οι φυσικές επισκέψεις στις ΔΟΥ, όσο και η αποστολή email σε αυτές.

Η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων ανακοίνωσε πως από σήμερα Τετάρτη μέσω της ψηφιακής της πλατφόρμας “Τα αιτήματά μου” καταργούνται τόσο οι φυσικές επισκέψεις στις ΔΟΥ, όσο και η αποστολή email σε αυτές.

Τι μπορεί να κάνει ο φορολογούμενος μέσω της πλατφόρμας

  • Καθοδηγεί τον φορολογούμενο, ώστε να υποβάλει αίτημα για περισσότερες από 250 διαδικασίες
  • Περιγράφει τα απαιτούμενα δικαιολογητικά
  • Αποδίδει αυτόματα αριθμό πρωτοκόλλου
ΑΑΔΕ

ΑΑΔΕ

Σε άλλες 27 ΔΟΥ «Τα Ραντεβού μου»

Η ΑΑΔΕ επεκτείνει τη λειτουργία της πλατφόρμας «Τα Ραντεβού μου» μέσω της ψηφιακής πύλης myAADE (myaade.gov.gr), σε άλλες 27 ΔΟΥ (συνολικά 47).

Στην πλατφόρμα, «Τα Ραντεβού μου», οι φορολογούμενοι και οι εκπρόσωποι τους έχουν τη δυνατότητα να προγραμματίζουν ψηφιακά τα ραντεβού για τις υποθέσεις, που τους αφορούν, σε ημέρα και ώρα, όπου είναι διαθέσιμη η σχετική Υπηρεσία.

Σε κάθε βήμα της διαδικασίας προγραμματισμού παρέχεται στον χρήστη ενημέρωση για τις όποιες αλλαγές (πχ ολοκλήρωση, ακύρωση ή επαναπρογραμματισμός ραντεβού), μέσω e-mail ή/και SMS, στα στοιχεία, που δηλώνει κατά την καταχώρηση του ραντεβού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: Pagenews.gr