Αμπέλ Φερέιρα ΠΑΟΚ: Το πλάνο του για την επιστροφή στη δράση

0
68

Αμπέλ Φερέιρα ΠΑΟΚ: Η εξάπλωση του κορωνοϊού στην Ευρώπη είχε αντίκρισμα και στο ποδόσφαιρο. Οι περισσότερες χώρες έβαλαν «λουκέτο», ενώ το ίδιο έγινε και με τις διασυλλογικές διοργανώσεις. Το πόσο σοβαρή είναι η κατάσταση φαίνεται και από το γεγονός ότι αναβλήθηκε το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου που ήταν προγραμματισμένο το καλοκαίρι. Φυσικά και στην Ελλάδα σταμάτησε κάθε αγωνιστική δραστηριότητα.

Η χώρα μας είναι έτοιμη να ξεκινήσει την χαλάρωση των μέτρων. Αυτό σημαίνει ότι θα επιστρέψει και το ποδόσφαιρο. Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει από τη μια μέρα στην άλλη. Θα πρέπει πρώτα να ξεκινήσουν οι προπονήσεις καθώς το διάστημα της αποχής είναι μεγάλο και υπάρχει κίνδυνος για τους ποδοσφαιριστές.

Τα πλάνα του Φερέιρα

Οι προπονητές έχουν ήδη ξεκινήσει τα πλάνα τους για την επιστροφή στη δράση. Σύμφωνα με τη LiveSport, ο Αμπέλ Φερέιρα σκέφτεται να ακολουθήσει η ομάδα του το σύστημα που εφάρμοσε η Μπάγερν Μονάχου -και άλλες ευρωπαϊκές ομάδες μετά από αυτήν. Αυτό αφορά προπόνηση των παικτών ανά γκρουπ, σε διαφορετικά γήπεδα, με διαφορετικό εξοπλισμό, για να υπάρχει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ασφάλεια.

Κάτι ακόμα που σκέφτονται, είναι η προπόνηση σε μίνι γκρουπ των τριών ατόμων, ώστε να είναι τα μέτρα ασφάλειας ακόμα πιο αυστηρά. Όπως και να έχει, τα τελικά σχέδια δεν πρόκειται να ληφθούν πριν τις οριστικές αποφάσεις για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, με τους ποδοσφαιριστές να συνεχίζουν ατομικά τις προπονήσεις τους.

Πηγή: Pagenews.gr