ΑΔΕΔΥ: Νέα πανεργατική 24ωρη απεργία την Τετάρτη

0
71

ΑΔΕΔΥ: Νέα πανεργατική 24ωρη απεργία την Τετάρτη ενάντια στο νομοσχέδιο εργασίας του Κωστή Χατζηδάκη και της κυβέρνησης.

Νέα 24ωρη απεργία αποφάσισε η ΑΔΕΔΥ την Τετάρτη 14/6. Δεμένα στα λιμάνια θα είναι εκείνη την ημέρα τα πλοία μετά από την απόφαση 13 ναυτεργατικών σωματείων για 24ωρη απεργία. Στην απεργία καλεί το ΕΚΑ, ενώ προγραμματίζονται συγκεντρώσεις στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις, ενάντια στο εργασιακό νομοσχέδιο που ψηφίζεται την Τετάρτη.

«Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., αφού έλαβε υπόψη της τις προτάσεις–αποφάσεις Ομοσπονδιών και Νομαρχιακών Τμημάτων, μετατρέπει τη Στάση Εργασίας της 16ης Ιουνίου σε 24ωρη απεργία την ίδια μέρα, για να μην ψηφιστεί το αντεργατικό και αντιλαϊκό νομοσχέδιο της κυβέρνησης της Ν.Δ. και του κ. Χατζηδάκη», σημειώνει ανακοίνωση.

«Ταυτόχρονα, η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. αποφάσισε τη διοργάνωση συλλαλητηρίου στις 16 Ιουνίου 2021, ώρα 11:00πμ, στην πλατεία Κλαυθμώνος. Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να δώσουν μαζικά το «παρών» τόσο στην Απεργία όσο και στις συγκεντρώσεις και στα συλλαλητήρια που θα γίνουν εκείνη την ημέρα σε όλες τις πόλεις της χώρας.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙ,

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΤΩΡΑ!».

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: Pagenews.gr