Αδερφός Αγγελικής Ηλιάδη: Ο πατέρας μας δεν έφυγε από κορωνοϊό

0
171

Αδερφός Αγγελικής Ηλιάδη: Ο αδελφός της γνωστής τραγουδίστριας ξέσπασε σχετικά με δημοσιεύματα που ανέφεραν πως ο πατέρας τους πέθανε απο κορωνοϊό.

Ο αδερφός της Αγγελικής Ηλιάδη ξέσπασε για τα δημοσιεύματα που έγραφαν πως ο πατέρας τους πέθανε από κορωνοϊό. Ο Κώστας Ηλιάδης στην ανάρτηση του στο Facebook αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που βιώνει, ενώ αποκάλυψε την αιτία θανάτου του πατέρα του.

Πιο συγκεκριμένα, γράφει «Έχασα το στήριγμα μου και ένα κομμάτι του εαυτού μου. Ήτανε ο καλύτερος άνθρωπος και το λένε όλοι και παλικάρι από τα λίγα. Σίγουρα η ζωή δεν είναι ίδια μετά από αυτό», γράφει ο γυμναστής. Στην ίδια ανάρτηση, ο αδερφός της τραγουδίστριας ένιωσε την ανάγκη να αποκαταστήσει και την αλήθεια για τον θάνατο του Βασίλη Ηλιάδη απαντώντας σε διάφορα δημοσιεύματα.

Η αιτία που έφυγε ο πατέρας τους

«Το σίγουρο είναι ότι δεν έφυγε από κορονοϊό καθώς είχε νοσήσει πριν καιρό και το είχε ξεπεράσει εντελώς έχοντας και πιστοποιητικό νόσησης. Νοσηλεύτηκε για άλλη αιτία και έφυγε αδικα εξαιτίας ενός σάπιου συστηματος υγείας και των πρωτοκόλλων του.

Αν και για μένα η απώλεια του πατέρα μου είναι ίδια άσχετα με την αιτία δε θα παίξει κανένα δημοσιογραφικο τσιράκι του συστήματος παιχνίδια στη μνήμη του πατέρα μου. Αυτό λέγεται προσβολη νεκρού», γράφει μεταξύ άλλων. «Ξαναλέω όσον αφορά τον δικό μου πατέρα δε θα το δεχτώ. Την αιτία θανάτου και το πιστοποιητικό το ξέρει και το έχει στα χέρια της μόνο η οικογένεια και κανείς άλλος και σίγουρα μόνο εμείς! Αντίο πατέρα…», καταλήγει ο Κωνσταντίνος Ηλιάδης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: Pagenews.gr