Αδερφός Δημήτρη Ανθή: Έχει εξαφανιστεί εδώ και 11 μέρες

0
35

Ο αδερφός του Δημήτρη Ανθή, Στάθης έχει εξαφανιστεί εδώ και 11 μέρες. Οι Αρχές έχουν τεθεί σε συναγερμό για τον εντοπισμό του, ενώ έχει βγει Missing Alert. Να θυμίσουμε ότι ο Δημήτρης Ανθής είχε έρθει στην επικαιρότητα μετά τη συγκλονιστική συνέντευξή του για τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη, όπως κατήγγειλε. Να θυμίσουμε, επίσης, ότι τις τελευταίες μέρες αναζητείται και η 16χρονη Παναγιώτα.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» εξέδωσε Missing Alert για τον αδερφό του Δημήτρη Άνθη, Στάθη Άνθη, τα ίχνη του οποίου έχουν χαθεί από τις 8 Μαρτίου από το Πλίμουθ στην Αγγλία.

Σύμφωνα με το «Χαμόγελο» ο 33χρονος έχει κανονικό βάρος, καστανά μαλλιά και καστανά μάτια, ύψος 1,80μ και την ημέρα της εξαφάνισής του φορούσε μουσταρδί μπουφάν και τζιν παντελόνι. Όποιος έχει κάποια πληροφορία μπορεί να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, με την «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις», με όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Αδερφός Δημήτρη Ανθή: Δείτε τα στοιχεία και τη φωτογραφία του

Όπως εξηγεί η αστυνομία του Kingsbridge, υπάρχουν πολλά σενάρια για την κατάστασή του. Ένα από αυτά είναι ότι είναι καλά με φίλους στο Πλύμουθ.

Αδερφός Δημήτρη Ανθή: Έχει εξαφανιστεί εδώ και 11 μέρες

Αδερφός Δημήτρη Ανθή: Έχει εξαφανιστεί εδώ και 11 μέρες

Τι είναι το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» είναι εθελοντικός, μη κερδοσκοπικός οργανισμός που λειτουργεί στην Ελλάδα, με στόχο την προάσπιση των δικαιωμάτων των παιδιών και την αντιμετώπιση καθημερινών προβλημάτων τους.

Η δράση του περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τη φιλοξενία παιδιών που βρίσκονται σε κίνδυνο, την τηλεφωνική υποστήριξή τους, προγράμματα συμβουλευτικής και κοινωνικής ένταξής του, την ενίσχυση οικογενειών που τελούν σε ένδεια, καθώς και τη διοργάνωση εκστρατειών ενημέρωσης ή πολιτιστικών και αθλητικών εκδηλώσεων.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ιδρύθηκε από τον Κώστα Γιαννόπουλο προσπαθώντας να εκπληρώσει το όνειρο του γιού του Ανδρέα, που έφυγε από τη ζωή νικημένος από τον καρκίνο, σε ηλικία μόλις 10 ετών. Ο Ανδρέας στις 9 Νοεμβρίου 1995, γράφοντας στο ημερολόγιο του κι ενώ τους τελευταίους 18 μήνες έδινε τη δική του μάχη για τη ζωή, είχε εκφράσει την επιθυμία του να δημιουργηθεί ένας σύλλογος, ο οποίος θα προσπαθούσε να φέρει το χαμόγελο σε όλα τα παιδιά, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Όλοι ξέρουμε, συζητάμε για κάτι παιδιά στους δρόμους που τους λείπει το χαμόγελο. Τους λείπει το χαμόγελο γιατί δεν έχουν λεφτά, δεν έχουν παιχνίδια, δεν έχουν φαΐ και μερικά δεν έχουν καν γονείς. Σκεφτείτε λοιπόν και αφήστε τα λόγια ας ενωθούμε και ας δώσουμε ότι μπορούμε στα φτωχά άσπρα και μαύρα όλα παιδιά είναι και αξίζουν ένα χαμόγελο. Αυτός ο Σύλλογος θα λέγεται Το Χαμόγελο του Παιδιού. Ελάτε λοιπόν να βοηθήσουμε αν ενωθούμε όλοι θα τα καταφέρουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr