Άδωνις: Αθλιότητες ΣΥΡΙΖΑ – Documento κατά Παπαθανάση

0
54

Την πλήρη συμπαράστασή του στον αν. υπουργό Νίκο Παπαθανάση εκφράζει ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος καταλογίζει δόλο και αήθεια στον ΣΥΡΙΖΑ και στην εφημερίδα Documento για την υπόθεση του δήθεν «κουρέματος δανείου».

Την πλήρη συμπαράστασή του στον αν. υπουργό Νίκο Παπαθανάση εκφράζει ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος καταλογίζει δόλο και αήθεια στον ΣΥΡΙΖΑ και στην εφημερίδα Documento για την υπόθεση του δήθεν «κουρέματος δανείου».

Για δεύτερη συνεχή ημέρα, ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΦΕΚ του ΣΥΡΙΖΑ «Documento» ισχυρίζονται πως ο Ν. Παπαθανάσης κατάφερε να εξασφαλίσει χαριστικό κούρεμα για χρέη ύψους 2 εκατομμυρίων ευρώ και ότι πλήρωσε μόλις 50.000 ευρώ.  Ο ΣΥΡΙΖΑ, μάλιστα, με ανακοίνωσή του στοχοποιεί την κυβέρνηση της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη συνολικά, υποστηρίζοντας ότι χαρίζει χρέη σε ημέτερους, κουρεύοντας τα χρέη των βουλευτών της και επιτρέποντας να βγαίνουν στο σφυρί πρώτες κατοικίες αδύναμων δανειοληπτών

Η απάντηση του Άδωνι Γεωργιάδη ήταν άμεση και ευθεία, γιατί άμεσο και δικαιολογημένο είναι και το αίσθημα  θυμού που τον κυρίευσε από αυτήν την αήθη και σκόπιμη παραχάραξη των γεγονότων με θύμα τον στενό του συνεργάτη στο υπουργείο Ανάπτυξης.

Με ανάρτησή του στο Twitter o Άδωνις τονίζει πως πρόκειται για αναλήθειες του ΣΥΡΙΖΑ και του Documento, πως ψευδώς γράφτηκε ότι του έγινε κούρεμα -97% σε δάνειο 1,8 εκ στο οποίο ήταν εγγυητής ο Ν. Παπαθανάσης. Το δάνειο το πήρε εταιρία, εξυπηρετείτο κανονικά για χρόνια, ο Νίκος ήταν και παραμένει συνεγγυητής μαζί με πολλούς άλλους και με πολλά ακίνητα υποθηκευμένα. Ο συμβιβασμός αφορά μόνον στην μεταβίβαση του μισού ενός διαμερίσματος αντικειμενικής αξίας 180.000€ – 90.000€ στο οποίο είχε 1η υποθήκη άλλη Τράπεζα αυτή που έδωσε το Στεγαστικό.

«Βάσει των νόμων», συμπληρώνει αποκαθιστώντας την αλήθεια ο Άδωνις,  «πρώτα εξοφλείται το στεγαστικό και μετά πληρώνεται από ό,τι μένει η δεύτερη υποθήκη. Δηλαδή, από τις 90.000 η 1η Τράπεζα λαμβάνει την μερίδα το λέοντος και η δεύτερη ό,τι απομείνει. Αυτό υπολογίστηκε στο ποσό του συμβιβασμού και πολλά έδωσε κατά την γνώμη μου. Εγγυητής παραμένει με το υπόλοιπο της περιουσίας το, το δάνειο είναι ακούρευτο και η Τράπεζα συνεχίζει κανονικά τις νομικές ενέργειες της είσπραξης του».

Και ο Άδωνις καταλήγει: «Έως τις Εκλογές μόνον τοξικότητα θα έχει να προσφέρει ο Σύριζα Καθώς δεν έχει τίποτε απολύτως να πει για το μέλλον της Χώρας. Μην τους επιτρέπετε να σπιλώνουν έτσι ανθρώπους. Νίκο είμαστε όλοι μαζί σου σε αυτήν την αήθη επίθεση!».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr