Άδωνις: Δεν χαρίζω τον ανθρωπισμό στην Αριστερά

0
61

Συνέντευξη παραχώρησε ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ και τον δημοσιογράφο κ. Γιώργο Αυτιά

Αναφερόμενος στο επικείμενο ταξίδι του στο Άγιο Όρος, ο Άδωνις επισήμανε: «Αύριο το πρωί θα επισκεφθώ το Άγιο Όρος. Θέλω να πάρω ευλογία. Θέλω να προσευχηθώ. Όλοι χρειαζόμαστε λίγη πνευματική δύναμη. Βέβαια, όσοι αγαπούν και λατρεύουν το Άγιο Όρος στα αλήθεια, δεν το εμπλέκουν στις κομματικές διαμάχες. Το Άγιο Όρος δεν ανήκει στον ψηφοφόρο του ενός ή του άλλου κόμματος. Το Άγιο Όρος ενώνει όλους τους Χριστιανούς απανταχού της Γης και σίγουρα όλους τους Έλληνες ορθοδόξους. Δεν πηγαίνω λοιπόν για να εμπλέξω το Άγιο Όρος στις πολιτικές διαμάχες, αλλά για να προσκυνήσω τις αγαπημένες μου Μονές, να μιλήσω με γέροντες που έχουν πολύ μεγάλη σοφία και να πάρω την ευλογία τους».

Αναφορικά με τη μεταναστευτική πολιτική του Σύριζα, ο Ά. Γεωργιάδης ανέφερε ότι «χθες το βράδυ ο Αλέξης Τσίπρας δήλωσε ότι είναι πολύ υπερήφανος για τη μεταναστευτική πολιτική που άσκησε το 2015. Όμως, το 2015 πέρασαν από την Ελλάδα περισσότεροι από 800.000 μετανάστες. Το 2015, πνίγηκαν και σκοτώθηκαν στην Ελλάδα 731 άνθρωποι. Για αυτήν τη μεταναστευτική πολιτική είναι υπερήφανος; Οι μετανάστες πέθαιναν, ζούσαν στο κρύο και κάτω από απάνθρωπες συνθήκες. Και οι του Σύριζα δηλώνουν ανθρωπιστές. Εγώ όμως δεν χαρίζω τον ανθρωπισμό στην Αριστερά».

Ως προς τις δημοσκοπήσεις που φέρνουν ακόμη πιο μπροστά τη Νέα Δημοκρατία, ο Ά. Γεωργιάδης τόνισε: «Εγώ παγίως δεν σχολιάζω τις δημοσκοπήσεις. Την επομένη Κυριακή, το μεγάλο αφεντικό, ο Ελληνικός λαός, θα μας γνωστοποιήσει την κρίση του. Λυπάμαι όμως για το χαμηλό επίπεδο της αντιπολίτευσης στην Ελλάδα» Σε σχέση με το ναυάγιο της Πύλου, ο Άδωνις είπε: «Ο λαθροδιακινητής ευθύνεται για το ναυάγιο. Αυτός είναι ο κύριος υπεύθυνος της τραγωδίας που όλους μας συγκλονίζει. Το καράβι περνάει και το Λιμενικό Σώμα μας κάνει ό,τι μπορεί. Εδώ και τρεις μέρες όμως, στον Σύριζα, κατηγορούν το Λιμενικό, κατηγορούν την Ελλάδα.

Το μόνο που τους ενδιαφέρει στον Σύριζα είναι να κατηγορήσουν την Ελλάδα. Αυτό ξεκίνησε με νεολαίους του Σύριζα και συνεχίζεται από τον Αλέξη Τσίπρα». Τέλος, σχετικά με τα μέτρα κατά του πληθωρισμού, ο Άδωνις είπε: «Ως πρώην υπουργός Ανάπτυξης, η βούληση του πρωθυπουργού ήταν, και αυτό μπορώ να σας το πω, να παραμείνουν τα μέτρα που λάβαμε για την
καταπολέμηση της ακρίβειας, όσο ο πληθωρισμός θα παραμένει».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr