Άδωνις Γεωργιάδης κορωνοϊός καταστήματα: Βόλτα στο κέντρο και «επιθεώρηση» για τη τήρηση των μέτρων

0
53

Άδωνις Γεωργιάδης κορωνοϊός καταστήματα: Την ευκαιρία να δουν αν όντως οι καταστηματάρχες τηρούν τα μέτρα ασφαλείας κατά την επιστροφή τους στην καθημερινότητα είχαν ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης και ο υφυπουργός Νίκος Παπαθανάσης.

«Υπήρχε κίνηση στα μαγαζιά του κέντρου της Αθήνας, κυκλοφόρησε ο κόσμος και τηρήθηκαν και τα μέτρα ασφαλείας. Η πρώτη μέρα πήγε καλά για τα καταστήματα που λειτούργησαν, σύμφωνα και με τις πληροφορίες που έχω από επιμελητήρια και συνδέσμους».

Αυτό δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, ‘Αδωνις Γεωργιάδης σε συνεντεύξεις του στην ΕΡΤ1 και στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha σήμερα το μεσημέρι, σχετικά με τις πρώτες εντυπώσεις που σχημάτισε, μετά την επίσκεψη που πραγματοποίησε μαζί με τον υφυπουργό Νίκο Παπαθανάση σε, εμπορικά καταστήματα, στο κέντρο της Αθήνας, για να διαπιστώσουν την τήρηση των προβλεπόμενων μέτρων ασφαλείας, κατά την πρώτη ημέρα άρσης των περιοριστικών μέτρων για την αποτροπή της διάδοσης του κορονοϊού.

Ο κ. Γεωργιάδης και ο κ. Παπαθανάσης συνομίλησαν με ιδιοκτήτες, εργαζόμενους και πελάτες και εξέφρασαν την ικανοποίησή τους διαπιστώνοντας την ομαλή λειτουργία των καταστημάτων και την καθολική ανταπόκριση στο νέο πλαίσιο μέτρων που είναι αναγκαία για την προστασία όλων. Τα μέτρα μέρα και την ημέρα θα γίνονται πιο ελαστικά, ωστόσο σε περίπτωση που οι πολίτες δεν δείξουν την απαραίτητη προσοχή τότε δεν αποκλείεται η κυβέρνηση να επαναφέρει αρκετά από αυτά.

Πηγή: Pagenews.gr