Άδωνις: Κάτι βρωμάει με το σπίτι του Τσίπρα

0
49

 Τις εύλογες διερωτήσεις του Άδωνι Γεωργιάδη προκαλεί το εξαιρετικά χαμηλό μίσθωμα που καταβάλλει ο Αλέξης Τσίπρας για την οικία του στην πανάκριβη περιοχή του Σουνίου.

 Τις εύλογες διερωτήσεις του Άδωνι Γεωργιάδη προκαλεί το εξαιρετικά χαμηλό μίσθωμα που καταβάλλει ο Αλέξης Τσίπρας για την οικία του στην πανάκριβη περιοχή του Σουνίου.

Το ενοίκιο του σπιτιού στο Σούνιο δεν ξεπερνά τα 500 ευρώ, παρά το ότι βρίσκεται στην μαγευτική περιοχή και παρά το ότι διαθέτει ιδιωτική παραλία. Αναφερόμενος ειδικά στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα, ο Άδωνις Γεωργιάδης υποστήριξε χαρακτηριστικά: «Ξέρετε κάποιον άλλο να έχει νοικιάσει σπίτι στο Σούνιο με ιδιωτική παραλία με ενοίκιο 500 ευρώ; Πείτε μου έναν. Εγώ έψαξα και είδα ότι τα σπίτια στο Σούνιο νοικιάζονται με 3.500 ευρώ Πείτε μου λοιπόν γιατί το δώσανε στον κ. Τσίπρα με 500 ευρώ; Κάτι βρωμάει».

Η αποστροφή αυτή της ομιλίας του Άδωνι Γεωργιάδη είχε ως αποτέλεσμα την αντίδραση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτη Φάμελλου ο οποίος είπε: «Δεν θα μιλάτε για τον κ. Αλέξη Τσίπρα. Αδιευκρίνιστες καταθέσεις του κ. Τσίπρα δεν υπάρχουν».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης του απάντησε: «Αφήστε τα αυτά ότι δεν μπορούμε να μιλάμε για τον κ. Τσίπρα. Είναι μικρή η χώρα μας», για να του ανταπαντήσει ο κ. Φάμελλος πως «είστε πολύ μικρός να μιλάτε για τον κ. Τσίπρα» επιχειρώντας να κλείσει τη συζήτηση.

Ο Άδωνις δεν άφησε αναπάντητη αυτήν την αναφορά του Σωκράτη Φάμελλου. Πήρε τον λόγο και τόνισε ότι «σας προτείνω για μια ακόμα φορά, η αντιπαράθεσή μας να γίνει με πολιτικούς όρους και να κρίνει ο λαός με καθαρό μυαλό ποιο πολιτικό σχέδιο προτιμά για την χώρα. Σας παρακαλώ για τελευταία φορά. Μην με ξαναρωτήσετε για τον Παπαθανάση όταν έχετε πάρει όλες τις απαντήσεις. Μην επιμένετε στην λάσπη και τοξικότητα γιατί θα παίρνετε απαντήσεις».

Πηγή: Pagenews.gr