Άδωνις: Ο Αντώναρος να έχει την επιτυχία που δεν κατόρθωσε με την ΝΔ

0
46

Την εποχή που ήταν συνυποψήφιος με τον Ευάγγελο Αντώναρο με τη σημαία της Νέας Δημοκρατίας θυμήθηκε ο Άδωνις, ο οποίος ευχήθηκε στο νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΣΥΡΙΖΑ την επιτυχία που δεν είχε με την ΝΔ.

Την εποχή που ήταν συνυποψήφιος με τον Ευάγγελο Αντώναρο με τη σημαία της Νέας Δημοκρατίας θυμήθηκε ο Άδωνις, ο οποίος ευχήθηκε στο νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΣΥΡΙΖΑ την επιτυχία που δεν είχε με την ΝΔ.

Ο Άδωνις θυμίζει, με παρέμβασή του στο διαδίκτυο, την περίοδο που ήταν συνυποψήφιοι, το 2012. Ήταν η χρονιά που ο Άδωνις «σήκωσε το σταυρό της ψήφου» για πρώτη φορά μετά το πέρασμά του από τον ΛΑΟΣ στην ΝΔ και κατάφερε να εκλεγεί,

Στο ίδιο ψηφοδέλτιο συμμετείχε και ο Αντώναρος, που, με προπέτεια, αντιμετώπιζε τον Άδωνι σαν «μουσαφίρη» του κόμματος αλλά ο οποίος δεν μπόρεσε τελικά να εκλεγεί.

«Καλή επιτυχία» εύχεται ο Άδωνις στον Ευ. Αντώναρο, σε αυτήν την νέα του προσπάθεια με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθεί η αναλυτική ανάρτηση του Άδωνι στο Twitter:

«Ο κ. Αντώναρος από την πρώτη μέρα που επέστρεψα στη Νέα Δημοκρατία, με αντιμετώπιζε ως «μουσαφίρη», παρόλο που ήμουν από τα νεανικά μου χρόνια στο κόμμα, εκλεγμένος πριν στην ΔΑΠ/ΝΔΦΚ κ. λπ. και παρόλο ότι ερχόμουν από ένα κόμμα, τον ΛΑόΣ που είχε δημιουργηθεί από διάσπαση της ΝΔ. Και όμως από τότε που εγώ κατάφερα να εκλεγώ στις Εκλογές του 2012 στη Β´ Αθηνών, ενώ εκείνος όχι, πάντα απαξιωτικά με ανέφερε έτσι.

Προφανώς θεωρούσε ότι το να αλλάζεις κόμμα είναι κάτι ηθικά απαράδεκτο (;) ποιος ξέρει. Εγώ πάλι μαθαίνοντας ότι αποφάσισε να κατέλθει στις Εκλογές του 2023 με τον Σύριζα, το κόμμα που υποστήριζε την καταστροφή των Αθηνών πχ τον Δεκέμβριο του 2008 όταν ήταν Κυβερνητικός Εκπρόσωπος ή να συνυπάρχει με ανθρώπους όπως ο @KostasVaxevanis που με την σκευωρία Βατοπαιδίου προσπάθησε να σπιλώσει την τιμή και την υπόληψη φίλων του τότε, του Εύχομαι οι νέοι του συνοδοιπόροι να μην τον αντιμετωπίζουν ως «μουσαφίρη» και «παρείσακτο» και να έχει την επιτυχία που δεν κατόρθωσε με τη Νέα Δημοκρατία…».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr