Άδωνις: Όχι και ο… Κανάκης τιμητής των πάντων!

0
13

«Αλλά όχι και ο Κανάκης ρε παιδιά όχι και ο Κανάκης κάπου ώπα!».

Δέκτης ανοίκειας και απρόκλητης επίθεσης από τον παρουσιαστή Αντώνη Κανάκη έγινε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνις Γεωργιάδης. Επιδιδόμενος σε μια προσωπική εμπαθή επίθεση εναντίον του δημοσιογράφου κ. Άρη Πορτοσάλτε και του Υπουργού κ. Γεωργιάδη, ο παρουσιαστής κατηγορεί τον καναλάρχη που δίνει βήμα στον κ. Πορτοσάλτε και τον Υπουργό.
Οι δυνάμεις του παρηκμασμένου λαικισμού ανασυντάσσονται και επιχειρούν να αντεπιτεθούν με.. πρωτοπαλίκαρα τον αενάως παλιμπαιδίζοντα κ. Α. Γκλέτσο και τον Α. Κανάκη, κολλητό του Stathis. Μέσα από απειλές ακόμη και για… ξυλοδαρμό εκείνων που διαφωνούν μαζί τους, οι εκπρόσωποι της τοξικότητας αποπροσανατολίζουν το δημόσιο διάλογο για τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη και επιχειρούν να στήσουν εκ νέου σκηνικά τοξικής αντιπαράθεσης. Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Γεωργιάδης επαναφέρει τον δημόσιο διάλογο στις πραγματικές διαστάσεις του και υπενθυμίζει ότι ένα πρόσωπο, ο σταθμάρχης, διέπραξε τρία λάθη.

«Η Δικαιοσύνη θα βρει ποιος πραγματικά φταίει και φυσικά να πληρώσουν», επισημαίνει ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής βόριου τομέα κ. Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος αρνείται προφανώς να εκχωρήσει θέση και ρόλο εθνικού τιμητή στον Α. Κανάκη: «Αλλά όχι και ο Κανάκης ρε παιδιά όχι και ο Κανάκης κάπου ώπα!»

Πιο αναλυτικά, ο κ. Γεωργιάδης σημειώνει τα ακόλουθα:

«Ο κ. Κανάκης που είχε δίπλα του επί χρόνια ως κολλητό και συνεργάτη του κάποιον που έκανε ό,τι έκανε και δήλωσε ότι «δεν το είχε καταλάβει», αντί να κρύβεται από ντροπή το παίζει Τιμητής των πάντων και κατηγορεί τον καναλάρχη που δίνει βήμα στον κ. Άρη Πορτοσάλτε και σε εμένα. Υπό το πρόσχημα της σάτιρας στυγνή προπαγάνδα και λαϊκισμός. Ο Γκλέτσος θέλει να ξυλοφορτώσει τον κ. Χιώτη, ο Κανάκης να φιμώσει τον Πορτοσάλτε, αν κάποιος δημοσιογράφος με τις απόψεις του φαίνεται ότι υποστηρίζει την Κυβέρνηση τότε πρέπει να τον εξευτελίσουν με κάθε δυνατό μέσο, εάν όμως η κα Ράνια Τζίμα πχ επιτεθεί στην Κυβέρνηση (και καλά έκανε εάν αυτό πιστεύει δικαίωμα της) τότε αποθεώνεται. Εάν πεις ότι η κα Καλογεροπούλου πχ ή ο κ. Σβέσκος στηρίζουν τον Σύριζα, τότε είσαι απαράδεκτος που δεν σέβεσαι την δημοσιογραφική τους ιδιότητα εαν όμως τολμήσει και μιλήσει ο Μπαμπης Παπαπαναγιώτου πχ ή η κυρία
Παναγοπούλου, τότε είναι «πιασμένοι», «φίλοι του Μητσοτάκη» κλπ. Ο Κανάκης έτσι είναι Τιμητής αλλά ο Πρετεντέρης «πιασμένος». Έτσι κάποτε μας είχαν φορτώσει ως «σπουδαίο» τον Λάκη Λαζόπουλο μέχρι να εξευτελιστεί και να σβήσει. Έτσι κτίζουν την ιδεολογική τους ηγεμονία στηριζόμενοι στην δική μας ευγένεια!

Αλλά τώρα έχουμε νεκρούς τα νεύρα όλων μας είναι τεταμένα και έχουμε καθήκον να μην επιτρέψουμε στον λαϊκισμό και στην τοξικότητα να καταστρέψουν εκ νέου την Ελλάδα όπως την εποχή του Αντιμνημονίου που κόστισε στην Ελλάδα μία χαμένη δεκαετία διότι φοβηθήκαμε να αντιταχθούμε στην αρχή με αυτά. Έως εδώ λοιπόν, η Κυβέρνηση μας έχει και αυτή ευθύνες προφανώς και θα έπρεπε να έχουμε βάλει το σύστημα της τηλεματικής νωρίτερα αλλά το ίδιο ευθύνονται όλες οι ενδιάμεσες Κυβερνήσεις, πλην του Αντώνη Σαμαρά ο οποίος εν μέσω θυέλλης Οικονομικής και επελαύνοντος Τσίπρα πρόλαβε να φτιάξει και αυτή τη σύμβαση και να βρει τα λεφτά και που αν δεν τον είχαν ριξει θα την είχε τελειώσει. Δεν ευθύνεται όμως η Κυβέρνηση που ο άπειρος αυτός Σταθμάρχης έκανε τρία συνεχόμενα λάθη, αγνόησε όλα τα ηλεκτρονικά συστήματα που είχε στη διάθεση του, ούτε που ο εκεί Περιφερειακός Διευθυντής του ΟΣΕ επέλεξε αυτόν τον άπειρο άνθρωπο για αυτή την κρίσιμη θέση. Η Δικαιοσύνη θα βρει ποιος πραγματικά φταίει και φυσικά να πληρώσουν. Αλλά όχι και ο Κανάκης ρε παιδιά όχι και ο Κανάκης κάπου ώπα!».

@best_of_radioarvyla_ ……. #radioarvila ♬ πρωτότυπος ήχος – best_of_radioarvyla_

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr