ΑΕΚ: Eπιστρέφει στο τμήμα σκάουτινγκ τον Ακαδημιών ο Ταυλαρίδης

0
97

Η ΑΕΚ επαναφέρει με αναβαθμισμένο ρόλο στο τμήμα σκάουτινγκ των Ακαδημιών, τον Σταθη Ταυλαρίδη, περίπου έναν χρόνο μετά την αποχώρηση του από αυτό το πόστο. Στο πλαίσιο της επανεκτίμησης πολλών δεδομένων που γίνονται στην κιτρινόμαυρη ΠΑΕ, επανέρχεται ο παλιός κεντρικός αμυντικός στον τομέα που δραστηριοποιήθηκε για λογαριασμό του Δικεφάλου έχοντας αναβαθμισμένο ρόλο, ενώ θυμίζουμε πως είχε προλάβει να παρακολουθήσει 273 αναμετρήσεις υποδομών.

Η ΑΕΚ σίγουρα θέλει να αξιοποιήσει και τις γνωριμίες και διασυνδέσεις που έχει και στο εξωτερικό, ενώ θα έχει ρόλο στο τμήμα σκάουτινγκ και της πρώτης ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Στάθη Ταυλαρίδη, ο οποίος αναλαμβάνει πόστο στον τομέα του σκάουτινγκ της ομάδας μας. Ο Στάθης Ταυλαρίδης γεννήθηκε στις Σέρρες στις 25 Ιανουαρίου 1980 και -μετά από 450 συμμετοχές σε σημαντικές ομάδες του ελληνικού, αγγλικού και γαλλικού πρωταθλήματος και περίπου 100 σε όλες τις εθνικές ομάδες- ολοκλήρωσε την ποδοσφαιρική του καριέρα τον Ιούνιο του 2017.

Είναι κάτοχος του διπλώματος UEFA C για τις Ακαδημίες, του UEFA B, διαθέτει πτυχίο στο Sports Management από το Mediterranean College, ενώ ολοκληρώνει τις σπουδές του για το UEFA MIP (Executive Master for Internationals Players). Διετέλεσε για περίπου ένα χρόνο επικεφαλής σκάουτ της «κιτρινόμαυρης» Ακαδημίας.

Καλωσορίζουμε τον Στάθη Ταυλαρίδη στην οικογένεια της ΑΕΚ και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στα πολύ σημαντικά καθήκοντα, που αναλαμβάνει.

DreamLab app: Η Τεχνητή Νοημοσύνη μας βοηθάει να κάνουμε πιο έξυπνες διατροφικές επιλογές

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: Pagenews.gr