ΑΕΚ: Εξετάζει Μανδά και Χριστογεώργο

0
44

Η ΑΕΚ η οποία έχασε για δεύτερη φορά μέσα σε δύο εβδομάδες περίπου από τον εντυπωσιακό Βόλο, αυτή τη φορά για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, φαίνεται να εξετάζει τόσο τον Χρήστο Μανδά όσο και τον Νίκο Χριστογεώργο για τη θέση κάτω από τα γκολποστ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από την «ΩΡΑ» λοιπόν, η Ένωση εξετάζει τις περιπτώσεις τον Νίκου Χριστογεώργου και Χρήστου Μανδά. Από τη μία, ο Νίκος Χριστογεώργος έχει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό, το οποίο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι. Είναι 21 ετών ενώ από πολύ μικρή ηλικία δούλεψε στα πρότυπα που ακολουθεί και η Ακαδημία της Γιουβέντους. Ο Παναθηναϊκός τον έκανε δικό του το 2018, τη στιγμή που είχε δοκιμαστεί σε ΑΕΚ και ΟΣΦΠ.

Νίκος Χριστογεώργος

Νίκος Χριστογεώργος

Από την άλλη, ο Χρήστος Μανδάς είναι μόλις 19 ετών και αγωνίζεται στον Ατρόμητο. Το ντεμπούτο του το έκανε πριν από δύο χρόνια. Όσον αφορά την αξία του ορίζεται στις 500.000 ευρώ ενώ τη φετινή σεζόν μετράει 11 συμμετοχές στην Super League με 10 γκολ παθητικό. Με την ομάδα από το Περιστέρι έχει συμβόλαιο μέχρι το 2022, με το μπάι άουτ του να είναι στα δύο εκατομμύρια ευρώ.

Χρήστος Μανδάς

Χρήστος Μανδάς

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: Pagenews.gr