ΑΕΚ: Η “χρυσή” πρόταση Μελισσανίδη για Πινέδα

0
47

Γιατί είναι σαφές ότι ο διεθνής Μεξικανός άσος είναι παίκτης αξίας, η επιλογή του δικαίωσε απόλυτα τον Ματίας Αλμέιδα που επέμενε το περασμένο καλοκαίρι να έρθει στην Ελλάδα, και φυσικά όλοι θέλουν να τον δουν να παραμένει στην ομάδα.

Κι εδώ είναι που αρχίζει το… μέτρημα, καθώς η Θέλτα φαίνεται να αξιώνει περί τα 12 εκατ. ευρώ για την παραχώρησή του. Χρήματα που δεν πρόκειται να δώσει ποτέ η ΑΕΚ ή άλλη ελληνική ομάδα – Κρατήστε σε μια άκρη του μυαλού σας αυτό για την “άλλη ελληνική ομάδα”, γιατί πολλά λέγονται και ακούγονται στην πιάτσα… σύμφωνα με το sportdog.gr

Τι θα κάνει η Ένωση με την περίπτωση του Πινέδα; Θα φέρει την κατάσταση στα επίπεδα που ορίζει η λογική: Ο 27χρονος Μεξικανός, με την περιορισμένη δηλαδή ισχυρή μεταπωλητική αξία λόγω και της ηλικίας, έκανε παπάδες τη σεζόν που έφυγα αλλά αυτό συνέβη στην ελληνική Σούπερ Λιγκ. Δεν είναι “καρφί” για την αξία του παίκτη αυτό, αλλά όπως και να το κάνουμε δεν έβγαλε μάτια στην Μπουντεσλίγκα.

Η κίνηση των Κιτρινόμαυρων θα αφορά μια πρόταση ύψους 5 (το πολύ 6 εκατ. ευρώ!) προς τη Θέλτα, στη λογική take it or leave it, καθώς από την Ελλάδα τουλάχιστον είναι πολύ δύσκολο να βρει καλύτερη προσφορά. Τι θα αποφασίσουν οι άνθρωποι της Θέλτα, αν θα τον πάρουν πίσω οριστικά, αν τον θέλουν αποκλειστικά για να τον δοκιμάσει ο προπονητής στην προετοιμασία, αν, αν, αν, είναι άλλο θέμα.

Το ζητούμενο είναι πώς θα κινηθεί η Ένωση για την απόκτησή του και γιατί η ρεαλιστική πρόταση που θα καταθέσει, μπορεί όντως να φέρει θετικά αποτελέσματα. Έστω σε επίπεδο συνιδιοκτησίας, καθώς ο Πινέδα δεν χάνει ευκαιρία να δηλώνει σε κάθε ευκαιρία ότι θέλει να αγωνιστεί στο Τσάμπιονς Λιγκ…

Πηγή: Pagenews.gr