Αεροπλάνο Κέρκυρα: Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους – Επιβάτης έπαθε αμόκ

0
37

Σε αναγκαστική προσγείωση αναγκάστηκε να προχωρήσει αεροσκάφος στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας, καθώς επιβάτης άρχισε να χτυπά την πόρτα του πιλοτηρίου. Το αεροσκάφος προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο «Ι. Καποδίστριας».

Πιο συγκεκριμένα, σε αναγκαστική προσγείωση προχώρησε αεροσκάφος της εταιρείας JET-2 στο αεροδρόμιο «Ι. Καποδίστριας» της Κέρκυρας, λίγο μετά τις 8 το βράδυ της Τετάρτης 26 Αυγούστου. Το αεροσκάφος πραγματοποιούσε το δρομολόγιο ΚωνσταντινούποληΜάντσεστερ. Τυπικά τα αεροδρόμια της χώρας είναι κλειστά για πτήσεις από Τουρκία, λόγω του κορωνοϊού.

Όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ, επιβάτης τουρκικής καταγωγής, έπαθε αμόκ και άρχισε να χτυπά την πόρτα του πιλοτηρίου με αποτέλεσμα να επέμβουν άλλοι επιβάτες και να τον ακινητοποιήσουν. Αυτή τη στιγμή στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας και της Πολιτικής Προστασίας βρίσκονται σε διαβουλεύσεις προκειμένου να διαπιστωθεί τι διαδικασία θα ακολουθηθεί, αφού τυπικά τα αεροδρόμια της χώρας είναι κλειστά για πτήσεις από Τουρκία λόγω κορωνοϊού.

Το αεροπλάνο έγινε δεκτό εξαιτίας της επίκλησης «emergency» από τον κυβερνήτη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: Pagenews.gr