Άφησε μούσι ο Αλέξης Τσίπρας

0
33

Ανανεωμένος και ξεκούραστος εμφανίστηκε ο Αλέξης Τσίπρας στην συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, μετά τις διακοπές. Το πιο εντυπωσιακό στην εμφάνισή του ήταν ότι άφησε μούσι κάτι το οποίο δεν συνηθίζει, καθώς δεν τον έχουμε ξαναδεί έτσι στα χρόνια που είναι πρόεδρος του κόμματος.

Ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αφού πέρασε μερικές μέρες με την οικογένειά του, χαλαρώνοντας, μακριά από τις πολιτικές του υποχρεώσεις, επέστρεψε ανανεωμένος, μαυρισμένος και έχοντας αφήσει μούσι.

Εκτός βέβαια, από τις αλλαγές στην εμφάνιση, ο Αλέξης Τσίπρας εμφανίστηκε και πλήρως ευθυγραμμισμένος με τα μέτρα για τον κορωνοϊό, καθώς φορούσε, φυσικά, τη μάσκα του, διατηρώντας παράλληλα τις απαραίτητες αποστάσεις.

Δείτε φωτό με το νέο λουκ του Αλέξη Τσίπρα

Απολύτως πειθαρχημένα με τα νέα μέτρα, και όλα τα πρωτοκλασάτα κοινοβουλευτικά στελέχη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης που εμφανίστηκαν στη συνεδρίαση με μάσκα και αντισηπτικά.

Η μάσκα που φορούσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζεται από τους ειδικούς ως «υψηλής αναπνευστικής προστασίας» και προορίζεται για χρήση από επαγγελματίες της υγείας. Διατίθεται με βαλβίδα και χωρίς, και ο Αλ. Τσίπρας προτίμησε την πιο απλή.

Το προεδρείο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας συνεδριάζει σε διευρυμένη σύνθεση προκειμένου να καταλήξει στη στάση που θα τηρήσει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τις κυρώσεις των συμφωνιών ΑΟΖ με Ιταλία και Αίγυπτο, κατά τη διάρκεια της σχετικής συζήτησης στη Βουλή και της ψηφοφορίας της Τετάρτης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: Pagenews.gr