Αυτά είναι τα σενάρια για τον μπασκετικό Παναθηναϊκό

0
52

Σε αχαρτογράφητα νερά μπαίνει ο μπασκετικός Παναθηναικός μετά τις τελευταίες ανακοινώσεις του κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλου ο οποίος στην τελευταία συνέντευξη Τύπου δήλωσε πως ο μπασκετικός Παναθηναϊκός πωλείται προς 25 εκατομμύρια ευρώ, «καθαρός» χωρίς χρέη και υποχρεώσεις. Από τη στιγμή που ο κ. Γιαννακόπουλος ανέφερε το συγκεκριμένο οι φίλοι του τριφυλλιού και του μπάσκετ πάγωσαν μη μπορώντας να συνειδητοποιήσουν πως μετά από 33 χρόνια η οικογένεια Γιαννακόπουλων δεν θα ηγείται του πράσινου αυτοκράτορα.

Ήδη εδώ και λίγα 24ωρα υπήρξαν φήμες και σενάρια για ανθρώπους οι οποίοι αγαπούν το μπάσκετ και φυσικά τον Παναθηναϊκό και που θα μπορούσαν να αγοράσουν το σύλλογο που με τόσο κόπο έφτασε στην κορυφή της Ευρώπης ο Παύλος, ο Θανάσης και ο Κώστας Γιαννακόπουλος. Φυσικά δεν είναι και τόσο εύκολο να έρθει ένας επενδυτής και να μπει στον μπασκετικό Παναθηναικό, αλλά και στον Ερασιτέχνη ο οποίος και αυτός μένει χωρίς τη συνδρομή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Και αυτό γιατί εκτός από τα 25 εκατομμύρια θα χρειαστούν και δεκάδες άλλα ώστε να χτιστεί μια ανταγωνιστική ομάδα για την Ευρώπη.

Επίσης η επιθυμία της νέας διοίκησης του Τριφυλλιού είναι να φύγει και από την Ευρωλίγκα πράγμα που είναι ακόμη ένα αρνητικό για κάποιον υποψήφιο αγοραστή. Φυσικά το τελευταίο λίγη σημασία έχει, αν βρεθεί ο άνθρωπος που θα ηγηθεί του συλλόγου. Σύμφωνα με την Sportday από χθες κυκλοφόρησε ήδη το όνομα του Μιχάλη Έλληνα ως μέλος μίας τριάδας «συμπαικτών» που εξετάζουν το ενδεχόμενο επένδυσης στον Παναθηναϊκό. Φυσικά δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό, πέρα από φήμες.

Μάλιστα σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα εκτός από τον κ. Μιχάλη Έλληνα ο οποίος είναι Ελληνοκύπριος επιχειρηματίας ακούστηκε και το όνομα του κ.  Βασίλη Παπαδόπουλου, διευθύνοντος συμβούλου της Teleunicom. Ανθρώπου που αγαπάει το μπάσκετ. Και οι δυο αυτές φήμες αλλά και γενικότερα τα όποια σενάρια κυκλοφόρησαν στις πράσινες πιάτσες αλλά και στα δημοσιογραφικά γραφεία διαψεύστηκαν από τον νέο πρόεδρο του Παναθηναικού κ. Μάνο Παπαδόπουλο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr