Αυτά τα 3 ζώδια θα τα ξαναφτιάξουν με τους πρώην τους μέχρι το τέλος της χρονιάς

0
25

Στη ζωή όλων μας υπάρχει ένας πρώην σύντροφος και μπορεί να αρχίσεις να θυμάσαι κάθε στιγμή, κάθε λεπτό, μπας και βρεις πού το έχασες και την πάτησες έτσι.

Πάντα ψάχνει να βρει κανείς πού στράβωσε το πράγμα και τι μπορεί να διορθώσει επιλέγοντας την επανασύνδεση. Εξάλλου, όλες οι ανθρώπινες σχέσεις περνούν διακυμάνσεις, έχοντας τις καλές και τις κακές στιγμές τους αλλά στις ερωτικές σχέσεις δεν μπορούμε να δούμε κατάματα την αλήθεια, ότι έχει τελειώσει.

Για αυτό, όταν χωρίσουμε τείνει κανείς να θέλει να επιστρέψει στον πρώην. Είναι αυτή η δύναμη της συνήθειας, της ασφάλειας, του γνώριμου. Και όσο οριστικός και αν μοιάζει ένας χωρισμός, η επανασύνδεση πάντα υπάρχει στο μυαλό του ενός εκ των δύο συντρόφων γιατί κάθε φορά, σε κάθε σχέση ο ένας αγαπά παραπάνω από τον άλλο. Μάλιστα, ακολουθούν τα τρία ζώδια που είναι πολύ πιθανόν, σύμφωνα με το marieclaire, να επιστρέψουν στους πρώην τους.

 Λέων (23 Ιουλίου – 23 Αυγούστου)

«Make love, not war» είναι το αγαπημένο motto του Λέοντα φέτος. Αν πληγώθηκε ο εγωισμός του κατά τη διάρκεια του χωρισμού, είναι πολύ δύσκολο για αυτόν να συγχωρήσει τον πρώην για τα λάθη του ή ακόμη και να αναγνωρίσει πως και ο ίδιος αποτελούσε πρόβλημα για τη σχέση. Ωστόσο, το 2020 τον βοηθά να παραμερίσει τον εγωισμό του και να ακούσει καθαρά αυτό που ζητάει η καρδιά του.

Παρθένος (24 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Ο Ποσειδώνας θα περάσει στον τέταρτο οίκο του ζωδίου αυτού, που αφορά το σπίτι και την οικογένεια, οπότε ενδεχομένως να γίνει πιο συγχωρητικός και να αποκτήσει περισσότερη κατανόηση στις σχέσεις του. Θα επαναπροσδιορίσει τις παρελθοντικές του επιλογές σκεπτόμενος από την αρχή τι πήγε λάθος. Παράλληλα, η επίδραση του κρόνου στο ζώδιο της Παρθένου αυξάνει τις πιθανότητες να επανασυνδεθεί με τον πρώην και να δημιουργηθεί εκ νέου μία σχέση με σταθερότητα και μακροβιότητα.

Ιχθείς (20 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Μέχρι να εκπνεύσει το 2020, οι Ιχθείς θα έχουν σημαντικές ευκαιρίες για να φέρουν πίσω στη ζωή τους την πρώην τους σχέση. Για την ακρίβεια, θα επανεξετάσουν τις κρίσιμες αποφάσεις που κλήθηκαν να πάρουν στο παρελθόν με αποτέλεσμα να ξαναανοίξουν κεφάλαια που θεωρούσαν ότι είχαν κλείσει οριστικά και αμετάκλητα. Τα άστρα θα τους κάνουν στο μεταξύ πιο ρομαντικούς ακόμα, δίνοντας τους την επιμονή και το κουράγιο να ξαναπροσπαθήσουν και να επανορθώσουν τα κακώς κείμενα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr