Αυτά τα ζώδια θα ερωτευθούν παράφορα τον Ιούλιο

0
62

Το καλοκαίρι έχει συνδυαστεί με την ανεμελιά και τον έρωτα. Και όχι άδικα αφού όλοι είναι με πιο χαλαρή διάθεση και έτοιμοι να ερωτευθούν, βάζοντας στη ζωή τους το πάθος.

Σύμφωνα λοιπόν, με τις αστρολογικές προβλέψεις, αυτά τα ζώδια θα ζήσουν τον πιο ερωτικό Ιούλιο, ενώ κάποια γεγονότα όπως η έκλειψη Σελήνης που πραγματοποιήθηκε στις 5 του μήνα είναι πολύ ισχυρά. Αλλά είναι και αυτά που δίνουν πολλές ευκαιρίες για έρωτες, όπως αναφέρει το marieclaire.

Μάλιστα, για κάποια ζώδια αυτός ο μήνας θα είναι απίστευτα ρομαντικός μιας και θα ενεργοποιηθεί το κομμάτι του έρωτα με όλες τις πλανητικές αλλαγές. Τα ζώδια που ακολουθούν λοιπόν, θα επηρεαστούν πολύ στον ερωτικό τομέα:

Κριός

Είσαι ένα άτομο γεμάτο πάθος και με διάθεση για φλερτ. Ήταν ιδιαίτερα δύσκολοι οι προηγούμενοι μήνες αλλά τα πράγματα πρόκειται να αλλάξουν. Επίσης, οι επιδράσεις της σεληνιακής έκλειψης στον Καρκίνο, που ενεργοποίησε τον φιλόδοξο 10ο οίκο σου που έχει να κάνει με την καριέρα, τον επαγγελματισμό και την ηγεσία, θα σε κάνουν να νιώσεις αμέσως την αίσθηση ανακούφισης μόλις ο Ήλιος περάσει στον Λέοντα στις 22 Ιουλίου. Θα είσαι στο… στοιχείο σου, τη φωτιά, και ο Ήλιος θα ρίξει τις ακτίνες του στον εκφραστικό 5ο οίκο σου που έχει να κάνει με το πάθος, τον έρωτα και τον ρομαντισμό.

Ζυγός

Επιτέλους, νιώθεις ξανά ο εαυτός σου. Ο ρομαντισμός είναι το μεσαίο σου όνομα. Το να περνάς από μια σεληνιακή έκλειψη όπως αυτή της 5ης Ιουλίου είναι σημαντικό κομμάτι του μήνα σου αν σκεφτείς την ενεργειακή φόρτιση που συνεπάγεται αυτό. Ωστόσο, υπάρχουν πολλά για να ανυπομονείς. Η Αφροδίτη, που είναι ο κυβερνήτης σου, θα κατευθυνθεί στον εκφραστικό 5ο οίκο σου οπότε εκτός του να νιώσεις ο εαυτός σου ξανά, θα έχεις και αυτή τη γλυκιά κάψα του ρομαντισμού χάρη σε εκείνη. Ο Ήλιος θα  μπει στον παιχνιδιάρη Λέοντα στις 22 Ιουλίου και θα ενεργοποιήσει και ανανεώσει τον 11ο οίκο σου που έχει να κάνει με τους φίλους.

Τοξότης

Είσαι ένας άνθρωπος έτοιμος να ανάψεις ξανά τη φλόγα. Οι πιθανότητες είναι απεριόριστες. Μιλώντας για αντανάκλαση των αξιών σου και επίγνωση της αξίας σου, θα είναι μια πρόκληση αλλά και προτεραιότητα για εσένα μέσα σε αυτόν το μήνα, χάρη στην έκλειψη σελήνης που πραγματοποιήθηκε στις 5 Ιουλίου, ενώ το σύμπαν θα σου δώσει την ευκαιρία να δουλέψεις τις σχέσεις σου. Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της γοητείας, του έρωτα και των σχέσεων, θα βρεθεί στον 6ο οίκο σου που σχετίζεται με τις συνεργασίες και θα φέρει περισσότερη ευκολία στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Επίσης, ο Ήλιος θα μπει στον Λέοντα μέσω του 9ου οίκου σου που έχει να κάνει με τη σοφία, τη φιλοσοφία και την ευκαιρία στις 22 Ιουλίου που είναι τέλειο για να σχεδιάσεις τις επόμενες περιπέτειές σου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr