Αυτή η Τζούλια θα σε κάνει να ξεχάσεις την Αλεξανδράτου

0
77

Μια βόλτα στο Instagram τις περισσότερες φορές σε φέρνει μπροστά σε αιθέριες υπάρξεις που δεν γνώριζες πως υπήρχαν. Αυτό εκτός από τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης μπορεί να συμβεί και στον κινηματογράφο, καθώς η παραγωγή ταλέντων είναι καθημερινό φαινόμενο, με τις παραγωγές να φέρνουν στο φως νέα πρόσωπα που στόχο έχουν να καταπλήξουν το κοινό και να καταγράψουν μια λαμπρή καριέρα στον χώρο του θεάματος.

Πολλοί από εσάς θα είδατε την ταινία του Netflix «Uncut Gems» και σίγουρα θα μείνατε με το στόμα ανοιχτό για δυο πράγματα. Πρώτον για την ερμηνεία του Adam Sandler (αν και γνωρίζαμε ότι το ‘χει) και δεύτερον, από το πόσο αισθησιακή ήταν η συμπρωταγωνίστρια του Julia Fox. Όχι μόνο στην σκηνή που βγάζει σιγά σιγά τα ρούχα της ενώ ο Sandler την παρακολουθεί κρυμμένος στην ντουλάπα, αλλά σε ολόκληρη την ταινία.

Η Julia Fox ήταν party girl πριν ενηλικιωθεί. Όταν ενηλικιώθηκε σταμάτησε να την ενδιαφέρει και στράφηκε στην τέχνη την, μόδα, το μόντελινγκ και εντελώς τυχαία στην υποκριτική. Εκτός από το πανέμορφο πρόσωπό της και τις συνταρακτικές καμπύλες της, αυτό που κάνει επιπλέον εντύπωση είναι πως το «Uncut Gems» ήταν η πρώτη της ταινίας, ενώ η ίδια είχε μια άνεση που σε έκανε να πιστεύεις πως κάνει για χρόνια την συγκεκριμένη δουλειά.

Μάλλον θα συμφωνήσετε πως ένα όμορφο σώμα πολλές δεν αρκεί από μόνο του για κάποιον ή κάποια να είναι αισθησιακή. Πρέπει να έχει το κάτι παραπάνω. H Julia Fox όχι μόνο το έχει αλλά έχει και περίσσευμα. Πνεύμα ανήσυχο, νάζι, κορμί κολασμένο και ένα ακατέργαστο ταλέντο, όπως και τα διαμάντια στην ταινία που έκανε το ντεμπούτο της.

Πηγή: Pagenews.gr