Αυτό είναι το απίστευτο ποστ της Ραχήλ Μακρή για τον κορωνοϊό

0
62

Η Ραχήλ Μακρή έκανε ένα post στο Facebook και προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις. Αυτό γιατί παρουσίασε μία θεωρία συνωμοσίας για τον κορονοϊό και έμπλεξε τον Σωτήρη Τσιόδρα, τον Μπίλι Γκέιτς, τον Π.Ο.Υ και την Κομμουνιστική Κίνα.

Πιο συγκεκριμένα έγραψε:

«Αναρωτηθείτε 13 Απριλίου 2020. Κλεισμένοι στα σπίτια μας. Στρατιωτικός νόμος (Σχεδόν. Πλησιάζει, ενώ τα κρούσματα μειώνονται. Αναρωτήθηκε κανείς γιατί; ) Με την κυβέρνηση να αποφασίσει να διακόψει τα δρομολόγια πλοίων στα νησιά μας. Με λιγότερους από 100 νεκρούς. Γιατί;

Γιατί ο κ. Τσιόδρας και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας έτσι λένε. Και η Κυβέρνηση, από φόβο, ακολουθεί κατά γράμμα τις εντολές ενός μη εκλεγμένου, μη κυβερνητικού, ανεξέλεγκτου Οργανισμού που κατέχει 10 πατέντες εμβολίων ήδη.

Ο κύριος Τσιόδρας. Απόφοιτος του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ.Τι σχέση έχουν το Χάρβαρντ με το κέντρο ερευνών στο Wuhan και τον Bill Gates; Τι σχέση έχει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας με τον Bill Gates; Τι σχέση έχει ο Π.Ο.Υ. με το Κομμουνιστικό Κόμμα της Κίνας και το Rockefeller Institute;».

Λίγο πιο μετά και βλέποντας τα σχόλια να διαδέχονται το ένα το άλλο, έκοψε το κομμάτι με το Σωτήρη Τσιόδρα.

Πηγή: Pagenews.gr