Αυτό είναι το όνομα του νέου κόμματος Κασιδιάρη

0
63

Πριν από λίγες μέρες ο Ηλίας Κασιδιάρης με ένα βίντεο που θύμιζε…διάγγελμα ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την Χρυσή Αυγή και παράλληλα αποκάλυψε ότι θα ιδρύσει δικό του κόμμα. Σήμερα ο πρώην βουλευτής ανακοίνωσε το όνομα του κόμματος του. Αυτό ονομάζεται «ΕΛΛΗΝΕΣ για την Πατρίδα». Την ενημέρωση έκανε ο ίδιος ο Ηλίας Κασιδιάρης από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter. Στο tweet του πρόσθεσε και το σήμα του κόμματος που αποτελείται από έναν αρχαίο Έλληνα με περικεφαλαία που παραπέμπει σε αρχαία Σπάρτη.

Λίγο αργότερα έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο στο οποίο εξηγεί τις θέσεις του κόμματος. Μαζί με το βίντεο υπάρχει και το σχετικό κείμενο που αναφέρει χαρακτηριστικά:  «ΕΛΛΗΝΕΣ για την Πατρίδα» είναι το όνομα του νέου κόμματος του Ηλία Κασιδιάρη. Ένα όνομα που μας ενώνει, μας εμπνέει και μας εμψυχώνει. Ένα όνομα ικανό να στηρίξει ένα κίνημα και ένα επαναστατικό ρεύμα. Να αφυπνίσει τις συνειδήσεις και να ξεσηκώσει χιλιάδες νέους και νέες σε όλη την Ελλάδα.

«ΕΛΛΗΝΕΣ για την Πατρίδα» είναι το όνομα του νέου μας Κινήματος και με αυτό το όνομα θα ελευθερώσουμε την Πατρίδα μας! Έμβλημά μας ο αιώνιος Έλλην που μάχεται για την ελευθερία. Που αμύνεται υπέρ ιερών και οσίων. Για να παραδώσει την Πατρίδα μεγαλύτερη και ισχυρότερη απ’ ότι την παρέλαβε!

Οι Ιδέες μας βαθιά ελληνικές, υψιπετείς και διαχρονικές. Συνταιριάζουν αιώνια διδάγματα από τους Νόμους του Λυκούργου και την Πολιτεία του Πλάτωνος μέχρι την σκέψη του Ίωνος Δραγούμη και τους στίχους του Κωστή Παλαμά. Όραμά μας μία μεγάλη, ελεύθερη και ισχυρή Ελλάδα. Ύψιστος σκοπός μας η επιβίωση του Ελληνισμού. Το σύνθημά μας θα γίνει πράξη με συνεχή και σκληρό αγώνα: «Η Ελλάς ανήκει στους Έλληνες» . «Η Ελλάς προορίζεται να ζήσει και θα ζήσει».

Δείτε το σχετικό βίντεο

Θυμίζουμε ότι ο Ηλίας Κασιδιάρης μπορεί να αποχώρησε από τη Χρυσή Αυγή αλλά οι πράξεις του εξακολουθούν να τον ακολουθούν. Συγκεκριμένα είναι ένας από τους βασικούς κατηγορούμενους στη δίκη της Χρυσής Αυγής. Μεταξύ άλλων το κατηγορητήριο αφορά την πολιτική δολοφονία του Παύλου Φύσσα και την επίθεση σε μέλη του ΠΑΜΕ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr