Αγιά Σοφιά: Τον Ιούνιο ξεκινούν τα έργα στο εσωτερικό της

0
64

Οι εξελίξεις για την Αγιά Σοφιά, παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε σε περίοδο κορονοϊού δεν έχουν παγώσει, το πρότζεκτ τρέχει κανονικά δεδομένων των περιορισμών. Μια πολύ σημαντική εξέλιξη είναι ότι εγκρίθηκε και από την Οικονομική Επιτροπή η ανάθεση των εσωτερικών έργων στην «ΤΟΜΗ ΑΒΕΤΕ». Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι άμεσα – και συγκεκριμένα στις αρχές του καλοκαιριού – θα ξεκινήσει η κατασκευή του εσωτερικού της Αγιάς Σοφιάς.

Αναλυτικά η απόφαση:

Μετά από διαλογική συζήτηση μεταξύ των μελών της η Οικονομική Επιτροπή κατά πλειοψηφία αποφασίζει

1.Την έγκριση του 2ου Πρακτικού (το οποίο αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτιτης παρούσης), στο οποίο η Επιτροπή εισηγείται την κατακύρωση της σύμβασης του έργου «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΓΗΠΕΔΟΥ  ΝΕΑΣ  ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ», στον οικονομικό  φορέα «ΤΟΜΗ  ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ –ΕΜΠΟΡΙΚΗ –ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» με τον διακριτικό τίτλο «ΤΟΜΗ ΑΒΕΤΕ», με ποσοστό μέσης έκπτωσης προσφοράς (Εμ) 47,41% και Σύνολο Δαπάνης του Έργου κατά την προσφορά 8.486.101,16 €(μη συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ).

2.Την εξουσιοδότηση της Δ/νσης Τεχνικών Έργων και της Επιτροπής Διαγωνισμού για την συνέχιση της διαδικασίας του διαγωνισμού.

Μπορείτε να δείτε όλη την απόφαση εδώ:

Πηγή: Pagenews.gr