Αγνώριστη: Δείτε πως είναι σήμερα η δικηγόρος Έλλη από το Κωνσταντίνου και Ελένης

0
142

Η Ελένη Φίλιππα έγινε ευρέως γνωστή μέσα από την συμμετοχή της στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, «Κωνσταντίνου και Ελένης».

Η Ελένη Φίλιππα έγινε ευρέως γνωστή μέσα από την συμμετοχή της στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, «Κωνσταντίνου και Ελένης».

Εκεί υποδυόταν την Έλλη Ρούσσου, τη δικηγόρο της Ελένης Βλαχάκη, έναν ρόλο που είχε πολύ συχνή επαφή με τους δύο πρωταγωνιστικούς.

Η ηθοποιός τα τελευταία χρόνια έχει αποτραβηχτεί από τα πολλά φώτα της δημοσιότητας και κάνει σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις.

Δείτε πώς είναι η Ελένη Φίλιππα σήμερα

Λίγα λόγια για την σειρά

Κωνσταντίνου και Ελένης είναι μία ελληνική κωμική τηλεοπτική σειρά που δημιουργήθηκε από τον Χάρη Ρώμα και την Άννα Χατζησοφιά και προβλήθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό ANT1 από τις 12 Οκτωβρίου του 1998 μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2000, για δύο τηλεοπτικές σεζόν. Το καστ της σειράς αποτελείται από τους Χάρη Ρώμα, Ελένη Ράντου, Βασίλη Κούκουρα, Μαρία Λεκάκη, Στέργιο Νένε και Καλλιρρόη Μυριαγκού ενώ το κεντρικό θέμα αυτής είναι η συγκατοίκηση δύο εντελώς διαφορετικών χαρακτήρων σε ένα σπίτι το οποίο έχουν κληρονομήσει από κοινού. Την εκτέλεση της παραγωγής ανέλαβε η εταιρεία Έψιλον Α.Ε. ενώ τα γυρίσματα και τα πλατό της σειράς ήταν στα STUDIO ΚΑΠΑ.

Ο Χάρης Ρώμας και η Άννα Χατζησοφιά ξεκίνησαν να επεξεργάζονται την ιδέα της σειράς το 1998, την περίοδο που δούλευαν ακόμη για τη σειρά του Mega Channel Ο κακός βεζύρης στην οποία πέρα από το σενάριο είχαν και πρωταγωνιστικούς ρόλους. Το Κωνσταντίνου & Ελένης βασίστηκε σε προηγούμενη σεναριακή δουλειά της Άννας Χατζησοφιά την παραγωγή της ΕΤ1 Εξ αδιαιρέτου που προβλήθηκε τη σεζόν 1992-1993. Το Κωνσταντίνου & Ελένης παρουσιάστηκε και έγινε δεκτό από τον τηλεοπτικό σταθμό ANT1, με σκοπό να προβληθεί τη σεζόν 1998-1999, σημαίνοντας έτσι την επιστροφή του συγγραφικού διδύμου στο κανάλι μετά τη σειρά Οι Μεν Και Οι Δεν.

Η σειρά σημείωσε υψηλά ποσοστά τηλεθέασης από την πρώτη κιόλας σεζόν προβολής της, έχοντας να ανταγωνιστεί τηλεοπτικά την προβολή του δεύτερου κύκλου της σειράς Δύο Ξένοι στο MEGA. Αυτό οδήγησε στην ανανέωση της σειράς για δεύτερη σεζόν, ενώ το καλοκαίρι του 1999 ο ANT1 επανέλαβε την προβολή του πρώτου κύκλου στην prime time ζώνη. Ο δεύτερος κύκλος ολοκληρώθηκε τον Ιούνιο του 2000 με τη σειρά να μην ανανεώνεται για τρίτη σεζόν. Η επανάληψη της δεύτερης σεζόν έγινε το καλοκαίρι του 2000 ενώ από την ίδια χρονιά ξεκίνησε η εξ ολοκλήρου επαναπροβολή της σειράς στο καθημερινό daytime πρόγραμμα του ANT1 η οποία συνεχίζεται μέχρι σήμερα 21 χρόνια μετά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr