Αγνώριστη η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου με κοντό πλατινέ μαλί

0
71

Η Δήμητρα Λιάνη Πάπανδρέου είναι ένα πρόσωπο που όσα χρόνια κι αν περάσουν συνεχίζει να απασχολεί την επικαιρότητα. Την περίοδο που ήταν παντρεμένη με τον Ανδρέα Παπανδρέου τα ΜΜΕ είχαν «εμμονή» μαζί της, χωρίς να σημαίνει ότι άκουγε πάντα τα καλύτερα σχόλια. Αυτό συνεχίστηκε και όταν ο Ανδρέας Παπανδρέου έφυγε από τη ζωή, που πάλι και για διάφορους λόγους γινόταν το κέντρο της προσοχής.

Το τελευταίο διάστημα, η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου εμφανίζεται πιο σπάνια. Χθες Παρασκευή ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Πρωινό με τη Φαίη Σκορδά, και εμφανίστηκε με ένα ανανεωμένο λουκ με ξανθό κοντό μαλλί. Στην συνέντευξη είπε πολλά για τη ζωή της. Η τελευταία σύζυγος του Ανδρέα Παπανδρέου φόρεσε ένα total white σύνολο ήταν αρκετά μαυρισμένη και αποφασισμένη να μιλήσει.

Είμαι ο εαυτός μου

Στη συνέντευξή της στη Φαίη Σκορδά, η Δήμητρα Λιάνη είπε μεταξύ άλλων: «Είμαι ο εαυτός μου. Δεν είμαι δήθεν. Μετά από τόσα χρόνια έχουν καταρρεύσει τα πάντα, επομένως, είμαι ο εαυτός μου. Αυτή είμαι.

Έχω πονέσει πάρα πολύ. Έχω κακοποιηθεί από τα ΜΜΕ ως γυναίκα. Έφτιαξαν μια εικόνα που δεν είναι η Δήμητρα. Μια εικόνα εντελώς διαστρεβλωμένη, άσχημη, με όλα τα κακά του κόσμου.

Δεν είμαι η κακιά μάγισσα που εκμεταλλεύτηκε τα πάντα. Εκμεταλλεύτηκε τον Παπανδρέου, εκμεταλλεύτηκε το όνομά της», δήλωσε η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου.

Ακόμα, η Δήμητρα Λιάνη μίλησε και για την πρόταση από το «Just the 2 of Us»:

«Έγινε πρόταση αλλά ήμουν κάθετη. Ήταν τηλεφωνική προσέγγιση αλλά αρνήθηκα. Έχω μια ιστορία που δεν διακυβεύεται. Είμαι άλλο πράγμα εγώ. Για όλα τα λεφτά του κόσμου δεν θα το έκανα. Δεν θα το έκανα γιατί είμαι ένα μέρος της νεότερης ελληνικής ιστορίας. Δεν υπάρχει τίμημα γι’ αυτό. Μου είχε γίνει πρόταση και για το Dancing With The Stars παλιά. Είμαι άλλη κατηγορία».

Δείτε τη συνέντευξη

H ιστορία της Δήμητρας Λιάνη με τον Ανδρέα Παπανδρέου

Με την επάνοδο του ΠΑΣΟΚ στην εξουσία και του Ανδρέα Παπανδρέου στην πρωθυπουργία το 1993, ανέλαβε τη διεύθυνση του ιδιαίτερου γραφείου του πρωθυπουργού, μέχρι το 1996. Εκείνη την περίοδο έγινε στόχος προσβλητικών δημοσιευμάτων από εφημερίδες, που δημοσίευσαν φωτογραφίες από την ιδιωτική ζωή της και την κατηγορούσαν ότι εκμεταλλευόταν τον βαριά άρρωστο Ανδρέα Παπανδρέου και κυβερνούσε την Ελλάδα με μία «αυλή» πιστών υποτακτικών που περιλάμβανε φίλες της αεροσυνοδούς της Ολυμπιακής Αεροπορίας και μοντέλα, καθώς και αξιωματικούς της Ε.Υ.Π. και της προσωπικής φρουράς του Ανδρέα Παπανδρέου. Πολλοί υπουργοί της κυβέρνησης με τη σειρά τους επιτέθηκαν σ’ αυτές τις εφημερίδες και συμπαραστάθηκαν στη Δήμητρα Λιάνη, λέγοντας ότι τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα ήταν άθλιες συκοφαντίες και απόπειρα χυδαίας εκμετάλλευσης της ιδιωτικής ζωής ενός ανθρώπου.

Μετά το θάνατο του Ανδρέα Παπανδρέου (23 Ιουνίου 1996) η Δήμητρα Λιάνη απασχόλησε τον τύπο με δημοσιεύματα γύρω από την τύχη της βίλας της οδού Αγράμπελης (πρώην βίλα Λουμίδη) στην Εκάλη, την οποία είχε χτίσει ο Ανδρέας Παπανδρέου μετά τον γάμο τους. Για καιρό η σχέση της με τον ηθοποιό Κώστα Σπυρόπουλο αιωρούnταν ως φήμη. Την παραδέχθηκε η ίδια σε συνέντευξη της το 2005 (εφτά χρόνια μετά) όταν είχαν πια χωρίσει. Τον Ιανουάριο του 2007 η Δήμητρα Λιάνη αποφάσισε να γκρεμίσει τη βίλα της οδού Αγράμπελης, και να τη δώσει αντιπαροχή, καθώς και να παραδώσει μέρος του αρχείου του Ανδρέα Παπανδρέου στην Βουλή των Ελλήνων. Το αρχείο του το διεκδικούσε και το ΠΑΣΟΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr