Αγοράκι Κρήτη: Παρουσίασε σφυγμό μετά από ώρες

0
80

Το αγοράκι στην Κρήτη που είχε δηλωθεί νεκρό σε χωριό του δήμου Αρχανών – Αστερουσίων όταν εντοπίστηκε σε βαρέλι απέκτησε σφυγμό μετά από δύο ώρες. Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες, το 2χρονο παιδί απέκτησε ασθενή σφυγμό χάρη σε διασώστη του ΕΚΑΒ.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το παρέλαβε και το μετέφερε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου. Αυτή τη στιγμή υποβάλλεται σε εξετάσεις, ενώ οι πληροφορίες λένε πως ο σφυγμός παραμένει αρκετά ασθενής.

Ο Διοικητής του ΠΑΓΝΗ, Γιώργος Χαλκιαδάκης, μιλώντας στο cretalive.gr, επιβεβαίωσε ότι το αγοράκι παρουσίασε σφυγμό και ότι εισήχθη στην ΜΕΘ Παίδων, με την κατάσταση του να χαρακτηρίζεται κάτι παραπάνω από σοβαρή.

Υπενθυμίζεται ότι όλα συνέβησαν σε χωριό του δήμου Αρχανών Αστερουσίων στις 4 περίπου το απόγευμα, όταν ένα παιδί 2 χρονών ετών ξέφυγε της προσοχής των γονιών του την ώρα που βρισκόταν έξω από το σπίτι τους.

Αγοράκι Κρήτη: Παρουσίασε σφυγμό μετά από ώρες

Αγοράκι Κρήτη: Παρουσίασε σφυγμό μετά από ώρες

Όταν οι γονείς αντιλήφθηκαν την απουσία του ξεκίνησαν μαζί με άλλους συγγενείς να το ψάξουν. Τελικά, λίγη ώρα αργότερα το εντόπισαν μέσα σε ένα βαρέλι με νερό χωρίς τις αισθήσεις του.

Οι ίδιοι οι γονείς το μετέφεραν εσπευσμένα στο Κέντρο Υγείας Χάρακα με τους γιατρούς να διαπιστώνουν αρχικά τον θάνατό του. Οι πρώτες εκτιμήσεις ανέφεραν πως το παιδί πνίγηκε. Για το περιστατικό είχε ενημερωθεί η Aστυνομία που προχώρησε σε αυτοψία στον χώρο όπου βρέθηκε το παιδί. Αξίζει να σημειωθεί πως το μικρό αγόρι είναι αβάπτιστο και αποτελεί το τρίτο παιδί της οικογένειας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: Pagenews.gr