Άγρια κόντρα μεταξύ Μυλωνάκη και Βελόπουλου: Με καλεί σε απολογία με την κατηγορία της αποστασίας

0
47

«Παίζεται αν θα είμαι υποψήφιος» είπε ο κ. Μυλωνάκης, που λέει ότι ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης δεν τον στήριξε, έπειτα από δημοσίευμα που τον εμπλέκει σε σενάρια αποστασίας

Ισχυροί κλυδωνισμοί φαίνεται πως ταράζουν το κόμμα της Ελληνικής Λύσης, καθώς, λίγο πριν την επίσημη έναρξη της προεκλογικής περιόδου, ο πρόεδρος του κόμματος, Κυριάκος Βελόπουλος και ο βουλευτής Αντώνης Μυλωνάκης ετοιμάζονται για σύγκρουση.

O κ. Μυλωνάκης, μιλώντας στην εκπομπή «Παρεμβάσεις» του Blue Sky, εξέφρασε τον έντονο προβληματισμό του για το γεγονός ότι ο κ. Βελόπουλος, αντί να τον υποστηρίξει, τον κάλεσε σε απολογία για δημοσίευμα που υποστηρίζει ότι ετοιμάζεται για αποστασία, καθώς έχει συμφωνήσει να μεταγραφεί στη ΝΔ.

«Υποψήφιος με ερωτηματικό πλέον. Από τη στιγμή που κλήθηκα πριν από λίγο σε απολογία από το κόμμα μου για ένα στημένο, μεθοδευμένο, δημοσίευμα προχθεσινό της Kontra» ανέφερε αρχικά ο κ. Μυλωνάκης, αποκαλύπτοντας ότι το κόμμα του τον στέλνει στα αρμόδια όργανα, για να δώσει εξηγήσεις.

Συνεχίζοντας, σε άλλο σημείο είπε: «Έγραφε το ρυπαρό, μεθοδευμένο και στημένο αυτό δημοσίευμα ότι η ΝΔ θα πάρει αποστάτες από την Ελληνική Λύση και το ΠΑΣΟΚ και ενέπλεκε το όνομά μου ως πρωτοκλασάτος του κόμματος και ότι θα πάρω μαζί μου δύο ακόμα βουλευτές, την κυρία Αλεξοπούλου και τον κ. Αβδελά. Υποστήριζε, δε, ότι μας έδωσαν μαύρες σακούλες. Και γι’ αυτό το δημοσίευμα με κάλεσαν να απολογηθώ».

«Δεν υπήρχε περίπτωση να κάνει σε εμένα η ΝΔ κάτι τέτοιο, γιατί δεν ενδίδω. Έχω μια ιστορία. Πιλότος τόσα χρόνια. Δεν έχω ανάγκη να ξαναμπώ στη Βουλή» είπε ο βουλευτής, ενώ στην ερώτηση του δημοσιογράφου αν σκέφτεται να αποχωρήσει από το κόμμα, απάντησε: «Το σκέφτομαι. Θα στείλω υπόμνημα στα όργανα του κόμματος. Παίζεται αν θα είμαι υποψήφιος και από εμένα και από το κόμμα».

Εκφράζοντας τέλος το παράπονό του για τον Κυριάκο Βελόπουλο, είπε: «Το πρώτο που πρέπει να κάνει ένας πρόεδρος είναι να με στηρίξει. Δεν γίνεται να μην με στηρίξει επειδή έγραψε κάτι ένας τυχαίος».

Πηγή: Pagenews.gr