Άγριες Μέλισσες – Μαρία Πετεβή: Ο λόγος που ο Λευτέρης Χαρίτος της έδωσε τον ρόλο της Πηνελόπης

0
78

Άγριες Μέλισσες – Μαρία Πετεβή: Η όμορφη ηθοποιός φέτος έχει τη χαρά να βρίσκεται στο casting της – με διαφορά από τη δεύτερη – καλύτερης σειράς της ελληνικής τηλεόρασης. Η παρουσία της στο άκρως επιτυχημένο σίριαλ του ΑΝΤ1, «Άγριες Μέλισσες» είναι ίσως το μεγαλύτερο βήμα της ως τώρα καριέρας της. Για αυτό μίλησε αναλυτικά στη συνέντευξη που παραχώρησε στο ένθετο Enjoy της κυριακάτικης εφημερίδας, «Δημοκρατία» τονίζοντας μεταξύ άλλων και τον βασικό λόγο που οδήγησε τον σκηνοθέτη του σίριαλ, Λευτέρη Χαρίτο στην απόφαση να της δώσει τον ρόλο της Πηνελόπης.

Απόσπασμα από τη συνέντευξη της ηθοποιού

«Πιστεύω ότι κάτι είδε σε μένα από την αρχή ο σκηνοθέτης Λευτέρης Χαρίτος, αν και με την ηρωίδα μου, την Πηνελόπη, δεν έχω τίποτα κοινό. Είχα στείλει ένα βιογραφικό με μέιλ στην παραγωγή, όταν έμαθα ότι ζητούνται νέες ηθοποιοί, αν και μέσα μου είχα κάποιες επιφυλάξεις επειδή στις καθημερινές σειρές ξέρω ότι δεν μπορεί να υπάρξει ποιότητα. Όταν όμως πληροφορήθηκα ότι η σειρά είναι εποχής και είδα τη σεναριογράφο και τον σκηνοθέτη, αμέσως ένιωσα ότι θα γίνει κάτι πολύ καλό.

Η πρώτη επαφή ήταν αναγνωριστική. Μια συζήτηση. Μετά πέρασα από οντισιόν. Έκανα μόνο μία ακρόαση για τον συγκεκριμένο ρόλο της Πηνελόπης. Ήμουν πολύ τυχερή. Γιατί άλλοι συνάδελφοί μου έκαναν και οκτώ κάστινγκ και μάλιστα τους έβλεπαν για διάφορους ρόλους. Όταν πέρασαν οι μήνες και μπήκαμε καλά μέσα στο ζουμί των ρόλων, ρώτησα τον Λευτέρη Χαρίτο γιατί από την αρχή με πέρασε από οντισιόν μόνο για το ρόλο της Πηνελόπης και αυτός μου απάντησε “γιατί κάτι είδα στο βλέμμα σου”.

Η Πηνελόπη επικοινωνεί πολύ έντονα με τα μάτια, καθώς δεν την αφήνουν να μιλάει πολύ. Έχει πάθει το σύνδρομο του καλού παιδιού. Για να μη στεναχωρήσει τους γονείς της, οι οποίοι τη χειραγωγούν, την ελέγχουν και δεν την αφήνουν ελεύθερη, δεν αντιδρά σε τίποτα. Με το που παντρεύτηκε τον Κλεομένη, άρχισε να μιλά και τώρα τη βλέπουμε να επαναστατεί. Ο έρωτάς της για τον Μελέτη, που είναι όλη της η ζωή, την έχει κάνει άλλο άνθρωπο».

Πηγή: Pagenews.gr