Άγριες Μέλισσες spoiler: Αυτός ο ηθοποιός θα παίξει τον Ιορδάνη και θα αναστατώσει τη ζωή της Δρόσως

0
74

Άγριες Μέλισσες spoiler: Η δημοφιλής σειρά του ΑΝΤ1 που καθήλωσε το κοινό επέστρεψε και όπως όλα δείχνουν τα επόμενα επεισόδια θα έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Οι διαρροές όσο ο καιρός περνάει όλο και πληθαίνουν με την ιστορία στις Άγριες Μέλισσες να εξελίσσεται γοργά και με πολλές ανατροπές. Σύμφωνα με νέο spoiler στην σειρά έρχεται ένα ακόμα νέο πρόσωπο που είναι έτοιμο να ταράξει την, ήδη διαταραγμένη, ζωή της Δρόσως.

Συγκεκριμένα στο Διαφάνι θα εισβάλει ένας νέος χαρακτήρας, ο υφασματέμπορας Ιορδάνης, ο οποίος φέρνει τα πάνω – κάτω στα σχέδια των ηρώων και ανατρέπει τη ζωή της Δρόσως. Ειδικότερα: Θα την ερωτευθεί και θα της προτείνει να παντρευτούν και να μεγαλώσει το παιδί της ως πραγματικός του πατέρας όταν εκείνη μετά από αρκετούς δισταγμούς του αποκαλύψει τελικά την αλήθεια: Ότι δηλαδή είναι έγκυος από έναν άλλο άντρα.

Όταν ο Ιορδάνης θα μιλήσει στην Λενιώ για τις προθέσεις του απέναντι στη Δρόσω, τότε η Ελένη θα συμφωνήσει. Το σχέδιο της Μυρσίνης και της Ασημίνας, να μεγαλώσουν εκείνες το μωρό της Δρόσως, θα είναι έτοιμο να τιναχτεί στον αέρα.

Λίγα λόγια τον ηθοποιό που θα υποδυθεί τον Ιορδάνη

Ο λόγος για τον Λάμπρο Κωνσταντέα, απόφοιτο της Δραματικής Σχολής του Εθνικού Θεάτρου (2017) και σήμερα επί πτυχίω φοιτητής στη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ο νεαρός ηθοποιός ξεκίνησε να συμμετέχει σε παραστάσεις από το 2016 ως τελειόφοιτος στη δραματική σχολή του Εθνικού Θεάτρου. Επίσης το 2017 με ολόκληρο το έτος του ταξίδεψαν σε Βουλγαρία και Ρωσία με τη πτυχιακή τους παράσταση «Αγαμέμνων» οπού και απέσπασαν βραβεία σε διεθνη Φεστιβάλ Θεάτρου, καταλήγοντας το ταξιδι αυτό στην Πειραματικη Σκηνή του Εθνικου Θεατρου.

Έχει συμμετάσχει σε κινηματογραφικές παραγωγές. Στο θέατρο έχει ξεχωρίσει στις παραστάσεις «Ο πρίγκιπας και ο φτωχός» (2018), «Αντιγόνη» (2016), «Φυλές» (2018), «Αγαμέμνων» (2018), «Μαθήματα πολέμου ΙΙ: Σικελικά Δράματα» (2019).

Πηγή: Pagenews.gr