Άγριο ξύλο στο Island: Έφευγαν μπουκάλια, ποτήρια και καρέκλες [vid]

0
57

Μπορεί ο κορωνοϊός να έχει φέρει αποστάσεις στα τραπέζια των καταστημάτων της εστίασης, αλλά δυο παρέες στο Island της Βάρκιζας ήρθαν αρκετά κοντά. Για την ακρίβεια αντάλλαξαν μερικές βρισιές και στη συνέχεια έφτασαν στο σημείο να πλακωθούν στο ξύλο. Όλα έγιναν το βράδυ της Κυριακής. Οι δυο παρέες δεν άργησαν να μετατρέψουν το μαγαζί σε ρινγκ, κάτι που φαίνεται και από τα βίντεο που έχουν δει το φως της δημοσιότητας. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι και οι δυο παρέες ήταν αλλοδαποί.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι πρόκειται για Αιγύπτιους και Ιρανούς που φέρονται να είχαν προηγούμενα. Φωνές, μπουκάλια και καρέκλες έφευγαν στον αέρα, με τους θαμώνες να μένουν άφωνοι. Μάλιστα τα πράγματα είχαν ξεφύγει τόσο που χρειάστηκε η παρέμβαση της αστυνομίας, προκειμένου να χωρίσει τις δύο παρέες και να λήξει το περιστατικό.

Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο, πως τα μέλη από τις δύο αυτές παρέες προέρχονται από πλούσιες οικογένειες της Αιγύπτου και του Ιράν, ενώ προτού επέμβει η αστυνομία μπήκαν στη μέση οι Έλληνες θαμώνες προκειμένου να χωρίσουν τις δύο παρέες, ενώ ένας από την παρέα των Ιρανών κατέληξε στο νοσοκομείο.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: Pagenews.gr