Άγριος καβγάς βουλευτή με γνωστό επιχειρηματία στη μέση του δρόμου [vid]

0
14

Άγριος καβγάς έγινε στην Αλβανία ανάμεσα σε επιχειρηματία και βουλευτή και, μάλιστα, στη μέση του δρόμου. Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που πολιτικοί εμπλέκονται σε καγβγά, ενώ στην ιστορία έχουν μείνει καβγάδες με πρωταγωνιστές ακόμα και συζύγους πρωθυπουργών ή καβγάδες που συνεχίστηκαν και εκτός Βουλής εδώ στην Ελλάδα.

Στον συγκεκριμένο καβγά στην Αλβανία οι σκηνές ήταν σαν βγαλμένες από ταινία. Το σοβαρό επεισόδιο διαδραματίστηκε στη μέση του δρόμου ανάμεσα σε βουλευτή και γνωστό επιχειρηματία της γειτονικής χώρας. Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το nassosblog.gr, η κάμερα κλειστού κυκλώματος κατέγραψε το ξύλο ανάμεσα στον υποψήφιο βουλευτή του Δημοκρατικού Κόμματος, Λουτσιάνο Μπότσι και τον επιχειρηματία Γκέργκι Λούτσα έξω από καφετέρια στο Eλμπασάν στην Αλβανία.

Άγριος καβγάς: Ενεπλάκησαν και οι σωματοφύλακες του βουλευτή

Οι σωματοφύλακες του υποψηφίου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης κρατούν τον επιχειρηματία και ο πρώην βουλευτής τον χτυπά με γροθιές στο πρόσωπο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κάποια στιγμή πέφτει το κινητό τηλέφωνο από το μπουφάν του επιχειρηματία και οι σωματοφύλακες το παραδίδουν όχι στον κάτοχό του αλλά στον υποψήφιο βουλευτή.

Άγριος καβγάς βουλευτή με γνωστό επιχειρηματία στη μέση του δρόμου [vid]

Άγριος καβγάς βουλευτή με γνωστό επιχειρηματία στη μέση του δρόμου

Άγριος καβγάς: Ποιοι ήταν οι αρνητικοί πρωταγωνιστές στο σοβαρό επεισόδιο

Ο Γκέργκι Λούτσα, διαθέτει τη μεγαλύτερη εταιρεία συσκευασίας νωπών ψαριών στα Βαλκάνια που απασχολεί 2.000 εργαζόμενους. Ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας έχει καταφέρει και προμηθεύεται την παραγωγή όλων των αλιέων απ’ τα παράλια της Αλβανίας στην Αδριατική θάλασσα (μηχανότρατες κτλ) και κάνει εξαγωγές σ’ όλη την Ευρώπη με γαρίδες, μπαρμπούνια, λιθρίνια κι άλλα.

Η εταιρεία του «Rozafa Fish Company», όπως ονομάζεται, έχει εξαγοράσει περισσότερα από τριάντα στρατιωτικά τούνελ στα οποία έκρυβε πυρομαχικά ο Ενβέρ Χότζα, πρώην ηγέτης της γειτονικής χώρας.

Τσιμεντένιοι μακρόστενοι πυργίσκοι που εκ κατασκευής και λόγω της ιδιομορφίας του εδάφους, καθιστούν αδύνατη την άνοδο της θερμοκρασίας, ακόμη και το καλοκαίρι με αποτέλεσμα να τους εκμεταλλεύεται η συγκεκριμένη εταιρεία για να διατηρεί τα προϊόντα της.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, εν όψει των εθνικών εκλογών του Απριλίου ο υποψήφιος βουλευτής του Δημοκρατικού Κόμματος, Λουτσιάνο Μπότσι, προσπαθεί να ξεσηκώσει ιδιοκτήτες γης ότι μέρος αυτών των τούνελ τους ανήκουν δικαιωματικά.

Άγριος καβγάς: Δείτε το βίντεο

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr