Αιμοδοσία ΑΧΕΠΑ: Πρόβλημα λόγω έλλειψης αίματος – Έκκληση από το νοσοκομείο

0
90

Λόγω μείωσης του αριθμού των αιμοδοτών κατά τις ημέρες των εορτών, παρατηρείται πρόβλημα εξυπηρέτησης των αναγκών των ασθενών που χρειάζονται μετάγγιση, στις Υπηρεσίες Αιμοδοσίας των Νοσοκομείων.

«Όσο πλησιάζουμε στις γιορτές, τόσο μειώνεται ο αριθμός αιμοληψιών, όχι μόνο στην Αιμοδοσία του ΑΧΕΠΑ, σε όλες τις Υπηρεσίες Αιμοδοσίας. Υπάρχει λοιπόν, τεράστιο πρόβλημα εξυπηρέτησης των αναγκών των ασθενών σε μετάγγιση», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Αιμοδοσία του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ.

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση, η πρόσβαση στην Αιμοδοσία του ΑΧΕΠΑ και σε κάθε Υπηρεσία Αιμοδοσίας, είναι απολύτως ασφαλής. «Μην φοβάστε τίποτα! Δεν κολλάει ο ιός από το πέρασμά σας στον εξωτερικό χώρο του Νοσοκομείου ούτε φυσικά και στην Αιμοδοσία μας», επισημαίνεται χαρακτηριστικά.

«Οι σύλλογοι εθελοντών δυστυχώς, δεν μπόρεσαν να ικανοποιήσουν το αίτημά μας να προγραμματιστούν εξορμήσεις έως και τον Ιανουάριο. Για αυτό σας παρακαλούμε πολύ να έρχεστε ατομικά, έχοντας συνεννοηθεί πρώτα μαζί μας, έχοντας κλείσει δηλαδή ραντεβού, και μην φοβάστε τίποτα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: Pagenews.gr