Αϊβάζης: «Ήμουν από τους τυχερούς ανθρώπους που ξεπέρασα τον καρκίνο 6 ετών» [vid]

0
79

Αϊβάζης: «Ήμουν έξι χρονών όταν πέρασα καρκίνο. Θυμάμαι ακόμα τις παρακεντήσεις που μου έκαναν και ούρλιαζα, θυμάμαι τους γονείς μου να κλαίνε»

Συνέντευξη στο Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη έδωσε ο Γιάννης Αϊβάζης. Ο ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, και για την μάχη του με τον καρκίνο όταν ήταν μικρό παιδί.

«Η ταινία “Άβυσσος” πάει πάρα πολύ καλά στο εξωτερικό, ήδη έχουμε πάρει 12 βραβεία από κορυφαία φεστιβάλ. Συμμετείχα σε μια ταινία στην Αγγλία. Είναι άλλα τα μεγέθη εκεί, χωρίς να θέλω να προσβάλλω την Ελλάδα. Όταν έκανα τον “Φάρο” του Μανουσάκη έπρεπε να πέσω στη θάλασσα Φλεβάρη και με χειροπέδες.

Το Asia Express το ευχαριστήθηκα, αλλά και δεν το ευχαριστήθηκα. Έπεσα έξω σε χαρακτήρες ανθρώπων, ξενέρωσα. Φάγαμε και κατσαρίδες, πήγαμε πολλές φορές στον γιατρό», είπε αρχικά ο Γιάννης Αϊβάζης.

Ο Γιάννης Αϊβάζης είπε στη συνέχεια: «Ήμουν έξι χρονών όταν πέρασα καρκίνο. Θυμάμαι ακόμα τις παρακεντήσεις που μου έκαναν και ούρλιαζα, θυμάμαι τους γονείς μου να κλαίνε. Ήμουν από τους τυχερούς ανθρώπους, που ξεπέρασα τον καρκίνο» .

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr