Άκης Τσοχατζόπουλος: Η φωτογραφία του από το δωμάτιο του νοσοκομείου και το σχόλιο της Βίκυ Σταμάτη

0
17

Μία φωτογραφία του Άκη Τσοχατζόπουλου από το δωμάτιο του νοσοκομείου ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook η σύζυγος του πρώην υπουργού. Η Βίκυ Σταμάτη θέλησε να ευχαριστήσει με αυτόν τον τρόπο το προσωπικό του Σισμανόγλειου νοσοκομείου για την φροντίδα που προσέφερε στον σύζυγό της.

Όπως θα δείτε και εσείς ο πρώην υπουργός, είναι ξαπλωμένος στο κρεβάτι του δωματίου του νοσοκομείου με τη σύζυγο του να μεταφέρει και την ευγνωμοσύνη που αισθάνεται και ο ίδιος ο πρώην υπουργός απέναντι στο νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου.

Ειδικότερα, η Βίκυ Σταμάτη γράφει στην ανάρτησή της:

«Ευχαριστώ Θερμά το Σισμανόγλειο και τους Εκπροσώπους του, Γιατρούς και Νοσηλευτές !!!!!!!! Ευχαριστώ μια λέξη που εμπεριέχει τα πάντα !!!! Με όση δύναμη του έχει απομείνει αισθάνεστε απεριόριστη ευγνωμοσύνη και ο ίδιος».

Υπενθυμίζουμε ότι ο Άκης Τσοχατζόπουλος είχε εισαχθεί στις αρχές Αυγούστου στη Β’ Πνευμολογική Κλινική του Σισμανόγλειου Νοσοκομείου με βαριά πνευμονία. Ο πρώην υπουργός είχε υποβληθεί και σε τεστ για κορονοϊό το οποίο είχε βγει αρνητικό. Ο Άκης Τσοχατζόπουλος πήρε εξιτήριο προς το τέλος του Αυγούστου.

Τι είχε δηλώσει η Βίκυ Σταμάτη όταν ο Άκης Τσοχατζόπουλος πήρε εξιτήριο

Η σύζυγός του, Βίκυ Σταμάτη, είχε μιλήσει στην εφημερίδα «On time» για το εξιτήριο του συζύγου τους και για την απόφασή τους να κάνουν μια μικρή απόδραση με τον γιο τους. «Είμαστε σε μια κατάσταση υπό έλεγχο. Είμαστε όλοι κάπου που προσπαθούμε να εισπνεύσουμε λίγο οξυγόνο. Χθες πήγαμε στον Άγιο Γεράσιμο τον θαυματουργό. Ο Άκης σκέφτεται και υπομένει, είναι με ορό, δεν μπορεί να μπει στη θάλασσα, δεν μπορεί ούτε να τη μυρίσει. 24 ώρες το 24ωρο αλλάζω ορούς», περιέγραψε.

«Δεν μπορώ ούτε πρόγραμμα να κάνω για την επόμενη, δεν αισθάνομαι ότι ζω ανθρώπινα και κανονικά», προσέθεσε. Πάντως, όταν η συζήτηση πηγαίνει στον γιο της, η Βίκυ Σταμάτη δεν μπορεί να κρύψει τη συγκίνησή της και τον θαυμασμό της αφού, όπως δηλώνει, ο Άκης είναι κυριολεκτικά όχι μόνο ένας άριστος μαθητής, αλλά ένας λεβέντης και μάλιστα η ίδια τον αποκαλεί υπερήφανη «ήρωα». Μιλώντας για τον γιο τους λοιπόν, ανέφερε ότι «είναι ένας κούκλος, θεός, υπέροχος μαθητής. Θέλει στις 22 να γυρίσουμε για να διαβάσει και να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις του. Είναι παλικάρι με όλη τη σημασία της λέξης. Η στάση ζωής αυτού του παιδιού είναι λεβέντικη, είναι ήρωας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr