Ακρόπολη: Ιδιωτική ξενάγηση του ζεύγους Μακρόν στην Ακρόπολη με Μητσοτάκη και Μαρέβα

0
193

Ακρόπολη: Ιδιωτική ξενάγηση στην Ακρόπολη πραγματοποιήθηκε χθες στον πρόεδρο της Γαλλίας, κ. Εμανουέλ Μακρόν και της συζύγου του, κ. Μπριζίτ, κατόπιν επιθυμίας του ίδιου μαζί με τον πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη και τη σύζυγό του Μαρέβα.

Ιδιωτική ξενάγηση στην Ακρόπολη πραγματοποιήθηκε χθες στον πρόεδρο της Γαλλίας, κ. Εμμανουέλ Μακρόν και της συζύγου του, κ. Μπριζίτ, κατόπιν επιθυμίας του ίδιου μαζί με τον πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη και τη σύζυγό του Μαρέβα. Στον ίδιο χώρο βρέθηκαν η υπουργός Πολιτισμού κ. Λίνα Μενδώνη και ο ακαδημαϊκός Μανώλης Κορρές.
Ο Γάλλος πρόεδρος και η σύζυγός του βρέθηκαν χθες στη χώρα μας με αφορμή τη Σύνοδο Κορυφής της EUMED 9, των 8 ηγετών του ευρωπαϊκού νότου, με θέμα την Κλιματική Αλλαγή και τις επιπτώσεις στη Μεσόγειο.

Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών της Συνόδου και το δείπνο που παρέθεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στους ηγέτες με φόντο την Αθηναϊκή Ριβιέρα, ο Έλληνας πρωθυπουργός πραγματοποίησε την επιθυμία του Εμμανουέλ Μακρόν για μια ξενάγηση στην Ακρόπολη.

Ποιοι έδωσαν το παρών

Το παρών σε αυτήν έδωσαν ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συνοδευόμενος από την σύζυγό του Μαρέβα, ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν επίσης με την σύζυγό του Μπριζίτ, η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη καθώς και ο ακαδημαϊκός Μανόλης Κορρές.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας είχε επισκεφθεί την Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Ελπίδα», όπου την υποδέχθηκε η Πρόεδρος του σωματείου «Σύλλογος φίλων παιδιών με Καρκίνο, Ελπίδα» Μαριάννα Βαρδινογιάννη, μαζί με τον Διοικητή του Νοσοκομείου Μανώλη Παπασάββα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: Pagenews.gr