Άλμπερτ Μπουρλά: Ο τρόπος που αντιμετώπισε η Ελλάδα την πανδημία με κάνει υπερήφανο

0
20

Ο διευθύνων σύμβουλος της Pfizer Άλμπερτ Μπουρλά επαινεί με τα λόγια του την Ελλάδα ως προς τον τρόπο διαχείρισης του κορωνοϊού, τονίζοντας πως «ο ιός είναι ο εχθρός».

«Ο τρόπος με τον οποίο η Ελλάδα αντιμετώπισε την πανδημία και το γεγονός ότι πραγματικά ξεχωρίζει ως μια από τις πιο επιτυχημένες χώρες στην αντιμετωπισή της είναι κάτι που με κάνει εξαıρετικά υπερήφανο», εξέφρασε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του στα «ΝΕΑ» ο διευθύνων σύμβουλος της Pfizer.

Σύμφωνα με ό,τι σημείωσε, «εργαζόμαστε με πρωτοφανή ταχύτητα. Ιστορικά, η ανάπτυξη των εμβολίων για ένα νέο παθογόνο διαρκεί πολλά χρόνια. Λόγω του επείγοντος της κατάστασης προκαλούμε τον εαυτό μας να προχωρήσουμε την έρευνά μας σε ένα επιταχυνόμενο χρονικό πλαίσιο, το οποίο περιλαμβάνει το να σκεφτούμε ποια βήματα μπορούμε να κάνουμε παράλληλα, χωρίς να παραλείψουμε βήματα, αλλά μελετώντας νέους τρόπους να κάνουμε τα πράγματα και όχι διαδοχικά».

Επιπλέον, ο Άλμπερτ Μπουρλά τόνισε το εξής: «Παρότι η Pfizer κινείται με εξαιρετική ταχύτητα, εν μέρει χάρη στην τεχνολογία mRNA, η διατήρηση υψηλών προδιαγραφών ποιότητας και ασφάλειας είναι εξαιρετικά σημαντική σε όλη την ανάπτυξη».

Τέλος, αναφερόμενος στη Θεσσαλονίκη ο κ. Μπουρλά εξήγησε ότι «ο κόμβος μας σε αυτή την ελληνική πόλη θα αποτελέσει κοιτίδα για υψηλού επιπέδου τεχνικές και άκρως εξειδικευμένες ψηφιακές ικανότητες όπως η τεχνητή νοημοσύνη, οι Advanced Analytics και Agile Software Development».

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: Pagenews.gr