Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Πρώτη δημόσια εμφάνιση με τον νέο της σύντροφο

0
34

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Λίγες μέρες μετά την είδηση της σχέσης τους, ήρθε και η πρώτη κοινή εμφάνιση.

Tην πρώτη δημόσια εμφάνιση με τον νέο της σύντροφο πραγματοποίησε το βράδυ της Τετάρτης 20 Οκτωβρίου η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου. Η ηθοποιός με τον σύντροφό της Κυριάκο Σκούρα, βρέθηκαν στο θέατρο Παλλάς προκειμένου να πραγματοποιήσουν την επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης “Το τρίτο στεφάνι”.

Λίγες ώρες μετά την είδηση η πρωταγωνίστρια επιβεβαίωσε τα ρεπορτάζ και εμφανίστηκε στο πλευρό του νέου της συντρόφου, το βράδυ της Τετάρτης.

Η σχέση της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου και του Κυριάκου Σκούρα μετρά πολύ λίγο καιρό αφού ο χωρισμός της ηθοποιού από τον σκηνοθέτη Σωτήρη Χατζάκη με τον οποίο υπήρξε σε σχέση για δυο χρόνια έγινε γνωστός μόλις τον περασμένο Σεπτέμβρη.

«Δεν είμαστε μαζί, διατηρούμε όμως εξαιρετικές φιλικές σχέσεις με πάρα πολλή αγάπη. Σαν άνθρωποι που αγαπήθηκαν, είναι ντροπή να μην ανταλλάσσεις μια κουβέντα με τον άνθρωπο που ήσουν τόσο καιρό» είχε πει η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου σε πρόσφατη συνέντευξή της για τον χωρισμό της από τον Σωτήρη Χατζάκη.

NDP Photo

Ο έρωτας όμως όπως φαίνεται δεν άργησε αν της χτυπήσει και πάλι την πόρτα αφού πλέον χαμογελά δίπλα στο πλευρό του Κυριάκου Σκούρα.

Κομψή και ευδιάθετη μέσα στο μακρύ δερμάτινο φόρεμά της, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου απαθανατίστηκε από τα φλας των φωτογράφων κατά την άφιξή της με τον σύντροφό της στο θέατρο Παλλάς και όπως μπορείς να δεις, οι δυο τους είναι ιδιαίτερα ταιριαστοί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: Pagenews.gr