Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Αποκάλυψε την αλήθεια για τον χωρισμό της

0
187

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά για το διαζύγιο με τον Αριστομένη Γιαννόπουλο, ενώ διέψευσε τις φήμες που την θέλουν να έχει νέα σχέση

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ήταν καλεσμένη στο «The 2night Show» του ΑΝΤ1 και μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τη συμμετοχή της στο «Just The 2 Of Us», ενώ αποκάλυψε τους λόγους που χώρισε με τον Αριστομένη Γιαννόπουλο και πως παραμένει single!

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Η αποκάλυψη για τον χωρισμό της με το Αριστομένη Γιαννόπουλο

«Με τον Αριστομένη είχαμε το ίδιο ήθος και τις ίδιες αρχές. Αυτό βγήκε και στον χωρισμό γιατί νομίζω στον χωρισμό φαίνονται οι άνθρωποι, εκεί βλέπεις πράγματα που ούτε φανταζόσουν. Οι σχέσεις αλλάζουν μορφή, δεν χάνονται. Η αγάπη παραμένει, απλά μπορεί να αλλάξει μορφή. Από ερωτική, μπορεί να γίνει φιλική μια σχέση, όπως έγινε και με εμάς. Στην αρχή ένιωσα μια ανασφάλεια απέναντι στα media, αλλά δώσαμε λίγο χρόνο. Εμείς χωρίσαμε Αύγουστο και αυτό βγήκε στα φώτα τον Οκτώβρη», αποκάλυψε το μοντέλο.

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Ελεύθερη κι ωραία

«Αφήσαμε λίγο χρόνο να το συνειδητοποιήσουμε πρώτα εμείς. Στην αρχή πίστευαν πάρα πολύ ότι υπάρχει κάποιο τρίτο πρόσωπο το οποίο μας οδήγησε στον χωρισμό, αλλά γίνεται και τώρα πολύ. Έχει περάσει καιρός και δεν έχω δείξει κάτι για την προσωπική μου ζωή. Δεν περίμενα ποτέ ότι θα ήμουν μόνη όπως αυτή την εποχή. Ήμουν άνθρωπος των σχέσεων, το είχα ψάξει αυτό και είχα πάει και σε ψυχολόγο. Γαντζωνόμουν πάνω από κάποιον, είχα ανασφάλεια. Δεν μπορούσα να σταθώ στα πόδια μου» δήλωσε η επιχειρηματίας.

Η συμμετοχή της στο J2US

«Η πρόταση ήρθε από τους ανθρώπους του Νίκου Κοκλώνη. Και με τον ίδιο τον Νίκο έχω πολύ καλς σχέσεις, τον είχα συναντήσει και στη Μύκονο το καλοκαίρι και ήταν κάτι για το οποίο χάρηκα πάρα πολύ που μου έγινε αυτή η πρόταση γιατί μου αρέσει πολύ η μουσική. Βρήκα την ευκαιρία να δείξω και μια άλλη πλευρά μου που δεν την γνώριζε ο κόσμος. Δεν είχα ποτέ το μικρόβιο να γίνω τραγουδίστρια, ποτέ, έπαιζα όμως πιάνο και κιθάρα», είπε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Για τη συνεργασία της στο show με την Κατερίνα Λιόλιου: «Περνάμε φανταστικά στο J2US, μου αρέσει που κάθε εβδομάδα κάνουμε κάτι άλλο, έχουμε ένα άλλο concept. Μου αρέσει που υπάρχουν εναλλαγές. Με την Κατερίνα Λιόλιου έχουμε πει πραγματικά τα πάντα, μόνο όπερα δεν έχουμε πει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr