Αλέξης Κούγιας: Ο Δημήτρης Λιγνάδης περίμενε πως θα προφυλακιστεί

0
49

«Το περίμενε» ότι θα προφυλακιζόταν ο Δημήτρης Λιγνάδης, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο συνήγορός του, Αλέξης Κούγιας, στην πρώτη αντίδραση μετά την απόφαση να οδηγηθεί ο σκηνοθέτης στις φυλακές μέχρι τη δίκη.

«Ο κ. Λιγνάδης πίστευε και πιστεύει ότι όλη αυτή είναι μια κατασκευή. Για τους δικούς του λόγους πιστεύει ότι αυτές οι αμέλειες που έγιναν από τον κ. Εισαγγελέα, που δεν τον κάλεσε να δώσει εξηγήσεις, -όπως και κατά τη δική μου κρίση, ήταν εντελώς παράνομη η ενέργεια εκδόσεως εντάλματος συλλήψεως- ήταν στα πλαίσια μιας συνεννοήσεως» είπε ο Αλέξης Κούγιας.

Σχετικά με την «ανοιχτή πρόσκληση» που υπάρχει να καταγγείλει όποιος θέλει τον κ. Λιγνάδη, ο γνωστός ποινικολόγος σημείωσε πως αυτή θα βγει σε καλό, γιατί κανείς δε θα βγει να καταγγείλει τον σκηνοθέτη.

Νωρίτερα το πρωί, ο Αλέξης Κούγιας, μιλώντας έξω από το Εφετείο, εξέφρασε τις ενστάσεις του σχετικά με τον τρόπο που χειρίστηκαν την υπόθεση οι ανακριτικές αρχές. «Δεν καταλαβαίνω τι γίνεται σε αυτή την υπόθεση κι ενώ είναι μια τόσο μικρή δικογραφία, γίνεται πέντε ώρες ανάκριση… Ρωτήθηκε ο κ. Λιγνάδης για ‘ό,τι να΄ναι’ στην κυριολεξία. Αν δε σεβόμουν πραγματικά την κ. ανακριτή θα είχα εκμανεί»

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: Pagenews.gr