Αλέξης Τσίπρας «Αττικόν»: Ήρθα για να συγχαρώ και να ευχαριστήσω το προσωπικό του νοσοκομείου

0
42

Αλέξης Τσίπρας «Αττικόν»: Το Αττικό Νοσοκομείο, ένα από τα νοσοκομεία αναφοράς για τον Covid-19, επισκέφτηκε σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας συνοδεία του πρώην υπουργού Υγείας και αρμόδιου τομεάρχη, Ανδρέα Ξανθού, προκειμένου να ενημερωθεί για τις προσπάθειες και τις ανάγκες του προσωπικού στην καταπολέμηση του ιού.

«Ήρθα για να μάθω περισσότερα για την προσπάθεια που κάνετε και ταυτόχρονα να συγχαρώ και να ευχαριστήσω το προσωπικό, το διοικητικό αλλα κυρίως το νοσηλευτικό – γιατρούς και νοσηλευτές που δίνουν μια δύσκολη μάχη αυτές τις μέρες για να προστατεύσουν την ανθρώπινη ζωή και ελπίζω να την δίνουν με τη στήριξη όλων μας, όχι μόνο στα λόγια αλλά και στην πράξη», είπε ο Αλ. Τσίπρας κατά την υποδοχή του από τον διοικητή του νοσοκομείου, Σπύρο Αποστολόπουλο.

Ο κ. Αποστολόπουλος ενημέρωσε αρχικά τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι αυτήν τη στιγμή νοσηλεύονται στο Αττικό 30 ασθενείς με Covid-19 και επτά σε μονάδα εντατικής θεραπείας. «Είμαστε ένα νοσοκομείο αναφοράς που έχουμε ανταποκριθεί μέχρι σήμερα με μεγάλη επιτυχία στις παροχές υπηρεσιών υγείας, ιδιαίτερα σε ασθενείς με Covid-19», σημειώσε ο διοικητής του Αττικού Νοσοκομείου. Κατά την περιήγησή του στο νοσοκομείο, ο Αλ. Τσίπρας είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, οι οποίοι του επισήμαναν την ανάγκη άμεσης στήριξης του ΕΣΥ, συνολικά, με μόνιμες προσλήψεις γιατρών και νοσηλευτών.

Επίσκεψη στο Νοσοκομείο «Αττικόν»

Συγχαίρουμε και ευχαριστούμε τους γιατρούς, τους νοσηλευτές αλλά και το διοικητικό προσωπικό για την δύσκολη μάχη που δίνουν αυτές τις μέρες για να προστατεύσουν ανθρώπινες ζωές. Μια μάχη που απαιτεί την στήριξη όλων μας, όχι μόνο στα λόγια, αλλά και στην πράξη. Με άμεσες προσλήψεις γιατρών και νοσηλευτών που θα ενισχύσουν όλο το σύστημα δημόσιας Υγείας.

Gepostet von Alexis Tsipras am Montag, 13. April 2020

Πηγή: Pagenews.gr