Αλέξης Τσίπρας Μπέτυ Μπαζιάνα: Εξόρμηση στα Κουφονήσια – Φωτογραφίες από τις διακοπές

0
180

Στιγμές χαλάρωσης για τον Αλέξη Τσίπρα στα Κουφονήσια, με την Μπέτυ Μπαζιάνα να βρίσκεται στο πλευρό του. Ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μάκης Μπαλαούρας, ανέβασε στο Facebook τις φωτογραφίες με τον Αλέξη Τσίπρα.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Aλέξης Τσίπρας μαζί με την σύζυγό του Μπέτυ Μπαζιάνα αρχικά επισκέφτηκαν τη Νάξο και ύσταρα όπως ανέφερε και ο πρώην βουλευτής μεταφέρθηκαν με το το καΐκι της γραμμής στα Κουφονήσια ( όπως αναφέρθηκε στο σχόλιο με «λάντζα»).

Εκεί, είχε την ευκαιρία να βρεθεί με φίλους και γνωστούς για φαγητό και τσίπουρο. Και δυο τους απόλαυσαν την καλοκαιρινή τους εξόρμηση στο όμορφο νησί. Ήταν και οι δύο όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες άνετοι και χαλαροί με τα μαγιό τους απολαμβάνοντας τις διακοπές τους.

Στη συνάντηση ήταν και ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μάκης Μπαλαούρας, ο οποίος ανέβασε και τις φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. Ο κ. Μπαλαούρας ανέφερε πως ο Αλέξης Τσίπρας πήγε με «λάντζα» από τη Νάξο στα Κουφονήσια και δοκίμασε καλό φαγητό και τσίπουρο.

Η ανάρτηση του Μπαλαούρα: Με τον Αλέξη στο Κουφονήσι

Μετά την εξαιρετικά επιτυχημένη περιοδεία στη Νάξο, ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έκλεψε λίγες ώρες μαζί με την οικογένειά του, και με τη «λάντζα», το καΐκι της γραμμής του συντρόφου Γ. Μαύρου, από τον Βόλακα της Νάξου στην όμορφη παραλία με τα υπέροχα γαλαζοπράσινα φωτεινά νερά, στο Πορί του Κουφονησίου. Μαζί με τους Κουφονησιώτες Θανάση και Αντρέα Τσάδαρη, Κωστή Παπαδόπουλο και Ηλία Φωστιέρη, συνοδεία τσίπουρου, χαλαρές-χαρούμενες συζητήσεις…

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: Pagenews.gr