Αλέξης Τσίπρας: Έκτακτη συνέντευξη Τύπου μετά την άρνηση Μητσοτάκη να πάει στη Βουλή

0
62

Έκτακτη συνέντευξη Τύπου θα παραχωρήσει ο Αλέξης Τσίπρας την Παρασκευή (6 Νοεμβρίου), κατόπιν της απόφασης του Κυριάκου Μητσοτάκη να ακυρώσει την προγραμματισμένη συζήτηση στη Βουλή επίκαιρης ερώτησής του που αφορά στον συνωστισμό στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

«Μετά το νέο lockdown και την ομολογία της αποτυχίας του, ο κ. Μητσοτάκης επιλέγει να βάλει φίμωτρο και στις κοινοβουλευτικές διαδικασίες. Ακυρώνει την αυριανή συζήτηση στη Βουλή επίκαιρης ερώτησής μου που αφορά στις βαρύτατες κυβερνητικές ευθύνες για την αναζωπύρωση της πανδημίας στη χώρα μας», σχολίασε σε ανάρτησή του στο Facebook ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Και συνέχισε: «Προφανώς ο κ. Μητσοτάκης προτιμά το μονόλογο και τη μονοφωνία των επιχορηγούμενων από τη λίστα Πέτσα ΜΜΕ και δεν θέλει να βρεθεί στη δύσκολη θέση να υπάρχει αντίλογος και επιχειρήματα για τις παλινωδίες που οδήγησαν στο νέο lockdown. Η δημοκρατία όμως, δεν θα μπει σε καραντίνα».

«Όσο κι αν αυτό ενοχλεί τον κ. Μητσοτάκη. Τα επιχειρήματα θα ακουστούν και θα νικήσουν την προπαγάνδα. Για αυτόν το λόγο αύριο, Παρασκευή, θα παραχωρήσω Συνέντευξη Τύπου στα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία», κατέληξε στη δημοσίευσή του ο κος Τσίπρας.

Ακολουθεί η δημοσίευση του Αλέξη Τσίπρα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: Pagenews.gr