Αλέξης Τσίπρας: Η κυβέρνηση της Δεξιάς δείχνει το πραγματικό της πρόσωπο

0
174

Το παρών στην τεράστια διαδήλωση για την πανεργατική απεργία ενάντια στο εργασιακό νομοσχέδιο του Χατζηδάκη έδωσε και η Αξιωματική Αντιπολίτευση με τον Αλέξη Τσίπρα να κατεβαίνει χθες στον δρόμο μαζί με τους διαμαρτυρόμενους.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ θα ανατρέψει το εργασιακό νομοσχέδιο της κυβέρνησης Μητσοτάκη όταν έρθει ξανά στην εξουσία», τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας στη δήλωσή του φτάνοντας στην απεργιακή συγκέντρωση στο κέντρο της Αθήνας.

«Ο κόσμος της εργασίας, σύντομα, θα δώσει ρεπό διαρκείας στην κυβέρνηση», σημείωσε, επίσης, ο Αλέξης Τσίπρας, κατηγορώντας την πως νομοθετεί για χάρη μιας μικρής ελίτ επιχειρηματιών.

Η κυβέρνηση της Δεξιάς δείχνει το πραγματικό της πρόσωπο

Σε άλλη δήλωσή του την Πέμπτη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας, τόνισε:

«Η κυβέρνηση της Δεξιάς δείχνει σήμερα το πραγματικό της πρόσωπο. Για ποιών τα συμφέροντα δουλεύει και ποιών τα συμφέροντα εξυπηρετεί. Για χάρη μιας μικρής ελίτ επιχειρηματιών, ως επί το πλείστον συνδαιτυμόνων και φίλων του κυρίου Μητσοτάκη, βάζει στο στόχαστρο τις δυνάμεις της εργασίας, τον κόσμο της εργασίας. Νομοθετεί περισσότερες ώρες δουλειάς, μικρότερο μισθό, νομοθετεί να πληρώνονται οι εργαζόμενοι με ρεπό. Αυτός ο κόσμος της εργασίας είναι που θα δώσει ρεπό διαρκείας πολύ σύντομα στην κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη. Στον κύριο Μητσοτάκη και στους υπουργούς του. Και μια προοδευτική κυβέρνηση θα έρθει να ανατρέψει αυτές τις ρυθμίσεις του εργασιακού Μεσαίωνα. Θα έρθει να επαναφέρει την χώρα σε τροχιά κοινωνικής συνοχής και τους εργαζόμενους σε συνθήκες αξιοπρέπειας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: Pagenews.gr