Αλίκη Βουγιουκλάκη: Το άγνωστο περιστατικό που αποκάλυψε Νίκος Νικολάου

0
34

Έχουν περάσει σχεδόν 25 χρόνια από τότε που η Αλίκη Βουγιουκλάκη έφυγε από τη ζωή. Η ηθοποιός που ομολογουμένως ήταν η μεγαλύτερη σταρ που γνώρισε ποτέ ο ελληνικός κινηματογράφος, ήταν εξίσου και επιτυχημένη θιασάρχης και σημείωνε μεγάλες επιτυχίες και στο θέατρο.

Ο Νίκος Νικολάου, τον οποίο φέτος απολαμβάνουμε στη σειρά του Mega Έξαψη, αποκάλυψε ένα άγνωστο περιστατικό με την Αλίκη Βουγιουκλάκη. «Ήμουν πολύ νέος. Τότε στο ελεύθερο θέατρο πληρωνόμασταν κάθε δέκα μέρες. Πάω μια μέρα να πάρω το δεκαήμερό μου κι έλειπαν κάποια χρήματα. Είχε αλλάξει ο διαχειριστής και είχε έρθει ένας καινούργιος. Του είπα ότι δεν είναι αυτά τα χρήματα, μου λέει αυτά είναι και μου τα έσπρωξε. Του είπα ότι δεν θα τα πάρω γιατί άλλα είχα συμφωνήσει και θα μιλήσω με τη θιασάρχη μου. Μου είπε κάνε ότι θες, του είπα ότι θα κάνω ότι θέλω και ότι αύριο ή εγώ δεν θα είμαι στη σκηνή ή εσύ δεν θα είσαι σε αυτή τη θέση», είπε αρχικά ο Νίκος Νικολάου.

Ο Νίκος Νικολάου πρόσθεσε στη συνέχεια:

«Χτυπάω την πόρτα της θιασαρχίνας και πρωταγωνίστριας μας και της λέω ότι συμβαίνει αυτό το πράγμα, το έχεις υπόψη σου; Γιατί αν το έχεις υπόψη σου, χαλάλι, τρώω και τέσσερις φορές την εβδομάδα στο σπίτι σου κάθε βράδυ. Παρουσία και άλλης πρωταγωνίστριας, σπουδαίας και μεγάλης. Της είπα ότι αν δεν το έχεις υπόψη σου, έχει υπόψη σου ότι αυτός ο άνθρωπος κάνει αυτό το πράγμα. Την άλλη μέρα ήρθε ο φάκελος στο καμαρίνι με τα κανονικά χρήματα και ο κύριος δεν ξαναεμφανίστηκε στο θέατρο. Ήταν η Αλίκη Βουγιουκλάκη, στην περιβόητη Εβίτα. Η Αλίκη ήταν εξαιρετική επαγγελματίας και συνάδελφος. Βέβαια είχε και τις ιδιαίτερες στιγμές της με την αγωνία το θέατρο να περπατήσει…».

Δείτε το βίντεο για την αξέχαστη Αλίκη Βουγιουκλάκη:

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: Pagenews.gr