Άλκηστις Πρωτοψάλτη: Γυρίζει την Αθήνα και τραγουδάει πάνω σε φορτηγό

0
54

Άλκηστις Πρωτοψάλτη: Μια εξαιρετική πρωτοβουλία πήρε ο δήμος Αθηναίων σε συνεργασία με την σπουδαία Ελληνίδα ερμηνεύτρια, Άλκηστις Πρωτοψάλτη. Μία «συναυλία εν κινήσει» πάνω σε φορτηγό ξεκίνησε πριν από λίγο με σημείο εκκίνησης την Τεχνόπολη στο Γκάζι.

Ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία με την Πρωτοψάλτη μπροστά από το όχημα με το μήνυμα «Στον δρόμο με Αγάπη». «Μόλις ξεκινήσαμε! Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη με ένα φορτηγό τραγούδια τριγυρνάει στους δρόμους της Αθήνας. Ανοίξτε τα παράθυρα! Μένουμε σπίτι αλλά παραμένουμε αισιόδοξοι!».

Όπως αναφέρει ο Κώστας Μπακογιάννης, το φορτηγό θα περάσει και θα σταθεί μπροστά από τα νοσοκομεία όπου γιατροί και νοσηλευτές δίνουν μάχη να αντιμετωπίσουν τον κορονοϊό.

«Μένουμε σπίτι παραμένουμε αισιόδοξοι. Να γεμίσει η Αθήνα με μουσική, χαρά, ενθουσιασμό κέφι. Ένα φορτηγό γεμάτο τραγούδια γεμίζει την πόλη. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στην κ. Πρωτοψάλτη και την ομάδα της. Θα κάνει τον γύρο όλης της Αθήνας. Θα σταθεί στα νοσοκομεία, στον Ευαγγελισμό, το Σωτηρία. Είναι και αυτός ένας τρόπος να πούμε ένα ευχαριστώ σε όλους αυτούς που δίνουν τη μάχη για εμάς».

Το εγχείρημα αυτό έρχεται να προστεθεί σε πολλές αξιέπαινες πρωτοβουλίες ανθρώπων που προσπαθούν με κάθε τρόπο να δώσουν κουράγιο στους γιατρούς και τους νοσηλευτές, οι οποίοι όλο αυτό το διάστημα έχουν δώσει και τη ψυχή τους σώζοντας ζωές από το πέρας της πανδημίας.

Πηγή: Pagenews.gr