Αλμέιδα: Εισηγήθηκε την απόκτηση κεντρικού αμυντικού

0
58

Ο Ματίας Αλμέιδα υπέδειξε στη διοίκηση τον νέο ηγέτη της άμυνας.

Ο προπονητής των νταμπλούχων Ελλάδας έχει πραγματοποιήσει τον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν, προκειμένου η ΑΕΚ να διατηρήσει τα κεκτημένα εντός συνόρων και παράλληλα να κάνει το μεγάλο βήμα στην Ευρώπη για τη συμμετοχή στους χρυσοφόρους ομίλους του Champions League.

Αυτός ο σχεδιασμός, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει έναν κεντρικό αμυντικό και μάλιστα ο τεχνικός της «Ένωσης» υπέδειξε στη διοίκηση πάνω σε ποιον στόπερ θέλει να «χτίσει» τα μετόπισθεν τη νέα αγωνιστική χρονιά…

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «La Octava Sports» ο Ματίας Αλμέιδα επέλεξε τον Νέστορ Αραούχο της Αμέρικα για το κέντρο της άμυνας.

«Η ΑΕΚ έχε βάλει στο στόχαστρο της τον Νέστορ Αραούχο ύστερα από αίτημα του ίδιου του Αλμέιδα. Ένας από τους κύριους λόγους, είναι ότι ο κεντρικός αμυντικός έχει ήδη ευρωπαϊκή εμπειρία, καθώς αγωνιζόταν στην Θέλτα σχεδόν τέσσερα χρόνια», αναφέρει το ρεπορτάζ.

Μάλιστα στο Μεξικό υποστηρίζουν ότι η Αμέρικα είναι διατεθειμένη να καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για τον έμπειρο αμυντικό αν υπάρξει δελεαστική πρόταση. Στο «Transfermarkt» η χρηματιστηριακή αξία του 32χρονου είναι στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ, ενώ το συμβόλαιο του με την Αμέρικα έχει διάρκεια μέχρι το 2025.

Ο Νέστορ Αραούχο θέλει να έχει χρόνο συμμετοχής έτσι ώστε να παραμείνει στα πλάνα της Εθνικής Μεξικού και να μην κινδυνεύσει η θέση του στο ομοσπονδιακό συγκρότημα σύμφωνα με το novasports.gr

Πηγή: Pagenews.gr