Αμερικάνικες εκλογές Live: Η μάχη Τραμπ – Μπάιντεν για τον Λευκό Οίκο

0
40

20:51

Παρόλο που τα αποτελέσματα στο Γουισκόνσιν δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα επίσημα, το επιτελείο του Ντόναλντ Τραμπ θα ζητήσει να γίνει επανακαταμέτρηση στην πολιτεία. «Υπήρξαν αναφορές για παρατυπίες σε πολλές κομητείες του Γουισκόνσιν, οι οποίες εγείρουν σοβαρές αμφιβολίες για την εγκυρότητα του αποτελέσματος», ανέφερε σε μια ανακοίνωσή του ο επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας, Μπιλ Στέπιεν, χωρίς να διευκρινήσει κάτι παραπάνω. Πρόσθεσε ότι με εντολή Τραμο, θα προχωρήσουν στο συγκεκριμένο αίτημα αμέσως.

Να σημειώσουμε ότι το τελικό και επίσημο αποτέλεσμα θα ανακοινωθεί το βράδυ της Τετάρτης αφού πρώτα γίνει τριπλή επαλήθευση.

20:33

Το επιτελείο του Μπάιντεν εκτιμά ότι ο υποψήφιος των Δημοκρατικών θα βγει νικητής από το εκλογικό θρίλερ.

«Σύμφωνα με τα δεδομένα μας, ο Τζο Μπάιντεν:

  • Θα έχει περισσότερες ψήφους από οποιονδήποτε άλλον υποψήφιο στην Ιστορία
  • Θα έχει ποσοστό της λαϊκής ψήφου πάνω από 50%
  • Θα σημειώσει ανατροπή σε τρεις τουλάχιστον Πολιτείες από το 2016
  • Θα έχει ένα υψηλότερο ποσοστό στο Ουισκόνσιν, την Πενσιλβάνια και το Μίσιγκαν, από αυτό που είχε ο Τραμπ το 2016
  • Θα κερδίσει. Έχετε πίστη».

Δείτε την ανάρτηση στο Instagram

19:02

Ο Ντόναλντ Τραμπ έκανε νέα ανάρτηση. «Βρίσκουν ψήφους του Μπάιντεν παντού – στην Πενσιλβάνια, στο Ουισκόνσιν, στο Μίσιγκαν. Πολύ άσχημα για τη χώρα».

18:49

Νίκη του Μπάιντεν στο Γουισκόνσιν! Με βάση όσα αναφέρει στο NBC ο υπεύθυνος της εκλογικής διαδικασίας, ο Δημοκρατικός υποψήφιος κερδίζει έτσι άλλους 10 εκλέκτορες. Όλες οι ψήφοι έχουν μετρηθεί, αναφέρει, και ο Μπάιντεν έχει κερδίσει με 20,697 ψήφους διαφορά.

18:21

Σύμφωνα με ό, τι μεταδίδουν τα διεθνή πρακτορεία ειδήσεων, ο Τζο Μπάιντεν θα απευθυνθεί στον αμερικάνικο λαό απόψε. Συνεχίζει να δηλώνει ότι θα καταμετρηθούν όλες οι ψήφοι.

Πηγή: Pagenews.gr