Ανακλήθηκε η απόφαση για παρουσία φιλάθλων στα γήπεδα με εντολή Μητσοτάκη

0
16

Μεγάλη ανατροπή στο θέμα της επιστροφής των φιλάθλων στα γήπεδα. Το Σαββατοκύριακο άρχισε να κυκλοφορεί η είδηση ότι η κυβέρνηση έχει πάρει την απόφαση να επιτρέψει την επιστροφή του κόσμου στις κερκίδες. Μάλιστα το απόγευμα της Δευτέρας ανακοινώθηκε επίσημα αυτή η απόφαση και μάλιστα με πληρότητα 15%. Ωστόσο μια μέρα αργότερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποφάσισε να ακυρώσει την απόφαση που επέτρεπε στους οπαδούς να επιστρέψουν στο γήπεδο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρωθυπουργός πήρε αυτή την απόφαση μετά τις πιέσεις που δέχτηκε από την επιτροπή λοιμωξιολόγων. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά οι επιστήμονες αντέδρασαν εξαιτίας και των… εντυπώσεων, σε μία περίοδο που λαμβάνονται ακόμη πιο αυστηρά μέτρα για διάφορες περιπτώσεις. Αυτό σημαίνει ότι τελικά τα Ευρωπαϊκά ματς του Ολυμπιακού με την Μαρσέιγ και του ΠΑΟΚ με την Ομόνοια θα γίνουν τελικά χωρίς κόσμο. Φυσικά το ίδιο ισχύει και για τα παιχνίδια της 6ης αγωνιστικής της Super League.

Η ενημέρωση για την εντολή Μητσοτάκη

“Με εντολή του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη ανακαλείται η απόφαση για την παρουσία περιορισμένου αριθμού φιλάθλων στους ποδοσφαιρικούς αγώνες. Ο Πρωθυπουργός λαμβάνοντας υπόψη την αύξηση κρουσμάτων παντού στην Ευρώπη κάτι που δεν μπορεί να αποκλειστεί και στην Ελλάδα, έκρινε ότι η διεξαγωγή αγώνων έστω και με λίγους φιλάθλους, τη στιγμή που απαιτείται η αποφυγή κάθε συγχρωτισμού και η αυστηρή τήρηση των υγειονομικών κανόνων, θα έστελνε το λάθος μήνυμα στους πολίτες”.

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: Pagenews.gr