Αναστάσης Δαφνής: «Έφυγε» μόλις στα 30 του χρόνια ο δημοσιογράφος

0
55

Αναστάσης Δαφνής: Μόλις στα 30 του χρόνια έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος, Αναστάσης Δαφνής. Ο δημοσιογράφος, που ασχολιόταν και με τις δημόσιες σχέσεις γνωστών προσώπων, πέθανε μετά από μια περιπέτεια υγείας που ξεκίνησε από ένα χαλασμένο δόντι. Δυστυχώς, παρουσιάστηκαν σοβαρές επιπλοκές που οδήγησαν σε απανωτά δύσκολα χειρουργεία μέχρι που ο 30χρονος κατέληξε.

Η δημοσιογράφος Μάγδα Τσέγκου σε συλλυπητήριο μήνυμά της στο Instagram αναφέρεται σε ιατρικά λάθη, κάτι που προφανώς θα ερευνηθεί. Διαβάστε την ανάρτηση της δημοσιογράφου που υπήρξε φίλη του Αναστάση και δασκάλα του σε Σχολή Δημοσιογράφιας:

«Έτσι ξαφνικά, όπως μπήκε στις ζωές μας και τις ομόρφυνε με την καλοσύνη του, με το μόνιμο χαμογελό του, με την αισιοδοξία του, έφυγε σήμερα το πρωί ο Δημοσιογράφος Αναστάσης Δαφνής. Αγωνίστηκε για δυόμιση ολόκληρους μήνες με 14 χειρουργεία και έμεινε 77 ημέρες στο νοσοκομείο έχοντας πλάι του την μητέρα του. Την Δευτέρα 11 Μαΐου θα γιόρταζε τα γενέθλια του και θα γινόταν 30 ετών. Η αλήθεια είναι πως ο αγαπημένος μας πέρασε πολύ δύσκολα, πάρα πολύ δύσκολα και αυτό το ξέρει μόνο η μητέρα του και ελάχιστοι Φίλοι. Τα πως και τα γιατί θα τα βρούμε στην πορεία. Έφυγε από λάθος γιατρών αυτό μόνο προς το παρόν! Η δικαιοσύνη θα έχει τον λόγο στο μέλλον γιατί πήγε άδικα. Εύχομαι από καρδιάς κουράγιο σε όλους όσους τον αγαπήσαμε και θα τον αγαπάμε. Όμως πιο πολύ στην κυρία Λίτσα. Πριν πέντε χρόνια έφυγε ο πατερας του τώρα εκείνος. Και όλοι μας να ευχαριστήσουμε την Χρυσάνθη @xrysakist που μας ενημέρωνε κάθε ημέρα για την πορεία της υγείας του».

View this post on Instagram

Έφυγε ο αγαπητός δημοσιογράφος και χρόνια φίλος Αναστάσης Δαφνής. Έτσι ξαφνικά, όπως μπήκε στις ζωές μας και τις ομόρφυνε με την καλοσύνη του, με το μόνιμο χαμογελό του, με την αισιοδοξία του, έφυγε σήμερα το πρωί ο Δημοσιογράφος Αναστάσης Δαφνής σε ηλικία 30 ετών .Έτσι ήταν πάντα από την πρώτη ημέρα που τον είχα μαθητή μου στη σχολή δημοσιογραφίας πριν χρόνια μέχρι και την τελευταία ημέρα που τον είδα στις γιορτές. «Το αστεράκι μου» τον φώναζα. Αγωνίστηκε για δυόμιση ολόκληρους μήνες με 14 χειρουργεία και έμεινε 77 ημέρες στο νοσοκομείο έχοντας πλάι του την μητέρα του. Την Δευτέρα 11 Μαΐου θα γιόρταζε τα γενέθλια του και θα γινόταν 30 ετών . Η αλήθεια είναι πως ο αγαπημένος μας πέρασε πολύ δύσκολα , πάρα πολύ δύσκολα και αυτό το ξέρει μόνο η μητέρα του και ελάχιστοι Φίλοι . Τα πως και τα γιατί θα τα βρούμε στην πορεία . Έφυγε από λάθος γιατρών αυτό μόνο προς το παρόν ! Η δικαιοσύνη πιστεύω θα έχει τον λόγο στο μέλλον γιατί πήγε άδικα . Εύχομαι από καρδιάς κουράγιο σε όλους όσους τον αγαπήσαμε και θα τον αγαπάμε . Όμως πιο πολύ στην κυρία Λίτσα. Πριν πέντε χρόνια έφυγε ο πατερας του τώρα εκείνος . Και όλοι μας να ευχαριστήσουμε την Χρυσάνθη @xrysakist που μας ενημέρωνε κάθε ημέρα για την πορεία της υγείας του . #athens #sosad? #myfriend #lostfriend #deth #greece #nohope #budday #day #instabud

A post shared by Magda Tsegkou/Μάγδα Τσέγκου ✨? (@magdatsegkou) on

Συλλυπητήρια στους οικείους του

Η είδηση του θανάτου του Αναστάση Δαφνή έχει προκαλέσει θλίψη στο «Παρασκήνιο» «καθώς υπήρξε εξαίρετος συνεργάτης, αλλά και σε ολόκληρο τον δημοσιογραφικό κόσμο αφού ήταν ιδιαίτερα αγαπητός», όπως αναφέρει σε αποχαιρετιστήριο μήνυμά της η ιστοσελίδα της εφημερίδας. Από τη δική μας μεριά να στείλουμε τα συλλυπητήρια στην οικογένειά του, στους φίλους του και στους συναδέλφους του που σίγουρα θα περνούν δύσκολες ώρες.

Πηγή: Pagenews.gr